گیاه چایترش سرشار از آنتیاکسیدان و یکی از بهترین گیاهان برای لاغری است. مصرف این گیاه نقش موثری در کاهش چربیهای شکمی و تقویت عضلات بدن دارد.
گل چایترش: ۱۰ گرم
آب: یک لیوان معادل ۲۰۰ میلیلیتر
آب را بجوشانید، پس از به جوش آمدن گلهای چایترش را به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد. سپس زیر شعله را خاموش کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. جوشانده را صاف و ۲ بار در روز میل کنید. این روند را به مدت ۱۰ روز ادامه دهید و سپس ۵ روز استراحت کنید. میتوان چایترش را به صورت خنک و همراه با یخ نیز میل کرد.
چوب دارچین: یک تکه سه گرمی
برگ بو: ۲ برگ
آب: یک لیوان (۲۰۰ میلیلیتر)
آب را بجوشانید و سپس چوب دارچین و برگبو را به آن اضافه کنید. اجازه دهید به مدت حدود ۲۰ دقیقه بجوشد و سپس به مدت ۱۰ دقیقه دَم بکشد. دمنوش را صاف و هر روز صبح به صورت ناشتا میل کنید. این کار را تا ۱۰ روز ادامه دهید سپس یک هفته مصرف آن را قطع و دوباره دوره را آغاز کنید.
مریمگلی تازه یا خشکشده: ۱۵ گرم
آب: یک لیتر
لیموترش تازه: یک عدد
عسل: یک قاشق غذاخوری
مریم گلی و عسل را به آب جوش اضافه کرده و ۲۰ دقیقه بجوشانید. سپس زیر شعله را خاموش کرده و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا دَم بکشد. دَمکرده را صاف، سپس آب لیموترش را به آن اضافه و در طول روز میل کنید. میتوانید تا پنج روز مصرف این دمنوش را ادامه دهید و سپس پنج روز استراحت کنید.
انتهای پیام/