وی در ادامه افزود: نخستین گام برای کاهش ناامیدی و بیاعتمادی در افراد این است که به خود القا کنند که پیروز میدان بودن، مهم نیست، بلکه در اختیار داشتن فرصت و دقت کافی برای جبران اشتباه امری مهم و ضروری است.
غفاری حق گفت: برخورد صحیح و منطقی با اطرافیان به ویژه خانواده موجب دوری از ناامیدی میشود و همچنین مصمم بودن در انجام کارها برای رسیدن به هدف گامی بزرگ است.
این روانشناس با بیان اینکه برای رسیدن به پیروزی باید احساس شکست و ضعف را از خود دور کنید، خاطر نشان کرد: هیچ گاه در کارهایتان احساس نکنید که کم آوردهاید و به یاد داشته باشید که همواره پیروزی در کنار شکست و راحتی در مقابل سختی معنا و مفهوم پیدا میکند و برای رسیدن به موفقیت باید در مقابل ناامیدی خود ایستادگی کنید.
وی با بیان اینکه هميشه كارهای خود را بنويسيد و آنها را طبقهبندی و سپس برای شروع از مهمترين آنها اقدام کنید، تصریح کرد: در مورد تعيين هدفهای خود قاطعيت به خرج دهید، اما در مورد روش دستيابی به آنها انعطافپذير باشيد، همچنین برای رسيدن به هر يک از هدفهای خود مهلتی را تعيين كنيد.
غفاری حق خاطر نشان کرد: آن چه بيش از هر چيز با موفقيت و خوشبختی همسويی دارد، خوشبينی است و هر موقعيتی را می توان مثبت تلقی كرد، به این شرط که آن را به عنوان فرصتی برای رشد و پيشرفت در نظر بگيريم.
این روانشناس تاکید کرد: اگر در هر شخص و در هر شرايطی به دنبال نقاط مثبت باشید، هميشه آن را پيدا میکنید و هر وقت احساس ترس كرديد، شجاعت را با «شجاعانه عمل كردن» در خود پرورش دهيد.
وی با اشاره به اینکه تعیین هدف، کلید موفقیت است و باید به گونهای انتخاب و عملی شود که گویی امکان شکست در آن وجود ندارد، افزود: هر تجربهای را که به دست میآورید، آن را به یک تجربه آموزنده تبدیل کنید، چراکه باید در پس هر ناامیدی و شکستی به دنبال درس و تجربهای با ارزش باشید.
انتهای پیام/
نکات مفیدی بیان شد، بالاخص نکته ی روی کاغذ آوردن اهداف و اهم و مهم کردن آن ها.