سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کافی شاپ در خانه

موثرترین دمنوش‌ها برای دوپینگ مغز

نوشیدن دمنوش‌ها در فصل‌های پاییز و زمستان بسیار مفید است و نقش موثری در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف دارند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛  بسیاری از ما بر این باوریم که نمی‌توان تغییری در عملکرد مغزی ایجاد کرد. به این معنا که هرکس با توانایی‌های خاص به دنیا می‌آید که تا پایان عمر با همان میزان توانایی‌ها باید زندگی کند در حالی‌که این طور نیست و حافظه همانند سایر قوای بدن می‌تواند رشد و پرورش بیابد. افراد می‌توانند با رعایت نکات مطرح شده در این مطلب حافظه خود را تقویت کنند و دیرتر دچار فراموشی شوند.


خواص دارچین


دارچین محرک اعصاب، تقویت‌کننده معده و حافظه، تسریع‌کننده جریان خون، نیرو بخش و افزایش دهنده فشارخون است.


موارد منع مصرف دارچین

مصرف دارچین برای زنان باردار مضر است.

استفاده بیش از اندازه دارچین سوزش معده، التهاب یا تورم پوست، زخم و ترک‌های گوشه دهان را در پی دارد.

دارچین از لخته شدن خون جلوگیری می‌کند، اما مصرف بیش از حد آن باعث بروز مشکلات خونی می‌شود.


طرز تهیه دمنوش دارچین


چند عدد چوب دارچین را در یک قوری به همراه آب در دمای ۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه دَم کنید سپس می‌توانید چند قطره آب لیموترش تازه به آن بیفزایید که طبع گرم دارچین تعدیل شود همچنین می‌توانید برای شیرین کردن این دمنوش از کمی نبات یا عسل استفاده کنید.


طرز تهیه دمنوش بهارنارنج به همراه اسطوخودوس، سنبل‌الطیب و بادرنجبویه  


نوشیدن دمنوش بهارنارنج به همراه اسطوخودوس، سنبل‌الطیب و بادرنجبویه نیز موجب تقویت حافظه می‌شود و توانایی مغز را برای یادگیری و ذخیره اطلاعات افزایش می‌دهد. برای تهیه این دمنوش کافی است یک قاشق غذاخوری از برگ‌های خشک شده هر یک از این گیاهان را در یک لیوان آب جوش بریزید، در آن را بگذارید و اجازه دهید که به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دَم بکشد.

 

خواص دمنوش زعفران


مصرف دمنوش زعفران نقش موثری در تقویت حافظه دارد. این دمنوش اشتها را افزایش می‌دهد، به هضم غذا کمک می‌کند و سبب رفع اضطراب و افسردگی نیز می‌شود.

 

طرز تهیه دمنوش زعفران


آب را در ظرف مناسبی بریزید؛ زعفران و عسل را به آن افزوده و مخلوط کنید؛ در ظرف را گذاشته و اجازه دهید که مواد روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشد، سپس مخلوط به دست آمده را از صافی عبور داده؛ در فنجان بریزید و میل کنید.


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۵۶ ۰۷ مهر ۱۳۹۶
جالب بود.
دستتون درد نکند