وی افزود: طراحی درگاههای جعلی صفحاتبانکی(فیشینگ) توسط افراد کلاهبردار یکی از مهمترین شگردهای سرقت اطلاعاتخصوصی از قبیل اطلاعاتبانکی، هویتی و غیره میباشد و از آنجاییکه درگاههای پرداخت اینترنتی بانکها از جمله مواردی هستند که بسیاری از بازدیدکنندگان در هنگام ثبتنام با آن مواجه میشوند، زمینه را برای سوءاستفاده و فعالیت مجرمانه توسط افراد سودجو فراهم میآورد.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسانجنوبی در خصوص ثبتنام اینترنتی مراسم اربعین حسینی افزود: کاربران سعی کنند خودشان آدرس سایت مورد نظر را در قسمت url وارد کنند و از کپی کردن یا رفتن به لینکهایی که در سایتهای مختلف و شبکههای اجتماعی ارائه میشود جداً خودداری کنند و جهت ثبتنام به سایت اصلی سازمان حج و زیارت به آدرس https:// haj.ir مراجعه نمایند.
محمدپور یادآور شد: کاربران مدنظر داشته باشند که آدرس درگاههای بانکی همیشه با پروتکل امن https// شروع شده و برای وارد نمودن اطلاعات حساب، یا نام کاربری و غیره از صفحه کلید مجازی در نظر گرفته شده توسط درگاههای بانکی استفاده نمایند.
وی افزود: شهروندان به ایمیلهای ناخواسته و یا پیامهایی که تحت عنوان ثبتنام اربعینحسینی در شبکههای اجتماعی با عناوین جذاب و اغوا کننده دریافت میکنند،پاسخ ندهند.
رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات خراسانجنوبی در خصوص ثبتنام از طریق کافینتها و مراکزعمومی خاطر نشان کرد: کاربران حتیالامکان برای ثبتنام از مراکزعمومی مانند کافینتها استفاده نکنند و در صورت استفاده پس از ثبتنام سریعا نسبت به تغییر رمزهای بانکی خود اقدام نمایند.
محمدپور در پایان گفت: کاربران هشدارهای پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه درفضای مجازی یا پیامرسانهایموبایلی مراتب را از طریق نشانی پلیسفتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی گزارش نمایند.
انتهای پیام/