وی افزود: مهمترین عامل خسارت به تاسیسات زیربنایی شهرستان به دلیل عدم رعایت مسائل فنی در بستر رودخانه است در حالی که قطع درختان در بستر رودخانه مغایر با آییننامههاست و عمق حفاریها نیز کمتر از یک متر بوده که در جریان سیلاب تخریب و از بین میرود که تمامی این مسئلهها باید جدی گرفته شود.
مدیر امور آب شهرستان مشگینشهر گفت: طبق بررسیهای به عمل آمده در جریان این حادثه اگر عشایر در داخل دره و در مسیر سیلاب اسکان نمییافتند قطعاً دچار خسارت نمیشدند که نیاز است از این پس به تمامی این موارد به طور علمی و کارشناسانه نگریسته شود و پس از وقوع مشکل دست به کار نشویم.
فرجی بیان کرد: منبع آب ۱۰ هزار مکعبی جوابگوی آب شرب شهرستان نیست و در صورت ادامه این روند مشگینشهر با مشکل جدی آب شرب روبهرو خواهد شد چرا که از سیل گذشته تاکنون اقدامی برای ساماندهی آب شرب صورت نگرفته است و مشکل کمبود آب شرب نیز در منطقه نیز یکی دیگر از مواردی است که هماکنون با آن روبهرو هستیم.
وی تصریح کرد: با توجه به این که فقط ۸ میلی بارندگی در این شهرستان سبب وارد شدن خسارات قابل توجهی به منطقه شده است به طور حتم اگر این بارندگی بیشتر شود شهر دچار بحران شدید و غیر قابل جبران میشود که این یک خطر و بحران جدی برای منطقه است.
انتهای پیام/ز