وی افزود: بر اساس بررسیهای آموزش و پرورش، صندوق ذخیره فرهنگیان از قانون تخطی کرده است و با توجه به برنامه دوم توسعه و بر اساس قوانین امکان حضور وزیر آموزش و پرورش در رأس یک شرکت خصوصی وجود ندارد.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، تصریح کرد: آموزش و پرورش برای این شرایط از دولت و مجلس مجوزی نگرفته بود و همین عامل زمینه بروز تخلفات کنونی است چراکه فعالیتهای گذشته مانع نظارتها بر روند امور شده است.
زاهدی بیان کرد: کمیته تحقیق و تفحص بررسی 9 ماهه بر فعالیتهای صندوق ذخیره، بانک سرمایه و شرکتهای تابعه صندوق داشته و با توجه به گستردگی فعالیت این صندوق برای بررسی تمامی جوانب نیاز به بررسی چهار ساله است.
وی با تأکید بر اینکه تخلف مالی صندوق ذخیره و شرکتهای تابعه بزرگترین تخلف مالی در طول تاریخ کشور است، گفت: اگر تمامی ابعاد فعالیتها روشن شود به این مسئله میرسیم.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس به فعالیت بانک سرمایه اشاره و تصریح کرد: از 13 هزار میلیارد وام بانک سرمایه، 9 هزار میلیارد مشکوک الوصول بوده و اعتبارسنجی برای افراد گیرنده وام نبوده است و سوء استفاده و رانتهای بسیاری را شاهد بودیم.
زاهدی یادآور شد: کمیسیون آموزش و تحقیقات، قوه قضائیه و وزارت اطلاعات از ابتدای بررسیها تلاش خود را برای احقاق حقوق فرهنگیان دارند.
انتهای پیام/