به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،احمد باقریان نایینی گفت: متوسط برداشت روناس از هر هکتار6 تن است که بااحتساب این رقم امسال در مجموع بیش از 180تن از این محصول برداشت شد.
وی اضافه کرد: ریشه روناس پس از برداشت، خشک شدن، ساییدن و جداسازی پوسته از مغز، به پودر روناس تبدیل می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نایین گفت: 70درصد محصول تولیدی روناس در داخل کشور به مصرف صنایع رنگرزی می رسد و بقیه آن نیز به کشورهای فرانسه، آلمان، چین، ژاپن، هند و امارات صادر می شود.
انتهای پیام/م