وی عنوان کرد: افرادی که شربت درست می کنند اگر ناقل میکروب وبا باشد از طریق آب به مردم مصرف کننده منتقل میشود و آنها دچار بیماری اسهال و یا مسمومیت غذایی میشوند.
عزیزی تاکید کرد: باید برای تهیه شربت از ظرفهای بهداشتی و تمیز استفاده کرد و همچنین قالبهای یخ نیز به طور کامل شستشو داده شود تا عاری از میکروب و آلودگی باشد.
وی ادامه داد: آبی که برای تهیه شربت استفاده می شود باید بهداشتی و از آب شرب لوله کشی باشد تا هیچ نگرانی در خصوص انتقال میکروب و بروز بیماری اسهال وجود نداشته باشد.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: برخی از هیاتها خود اقدام به ذبح گوسفند میکنند که درصورت آلوده بودن دام به انگل تب کریمه کنگو این بیماری به مصرف کنندگان منتقل میشود.
عزیزی یاد آور شد: در برخی از مناطق یخ را بر روی زمین گذاشته و سپس برای شربت از آن استفاده میکنند که این مسئله سبب بروز آلودگیهای مختلفی در شربت و دیگر نوشیدنیها میشود.
انتهای پیام/