سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ابتکار در سفر به زاهدان :

توفیق‌های بانوان سیستان و بلوچستان الگویی شایسته برای کشور است

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: توفیق‌های بانوان سیستان و بلوچستان الگوی شایسته‌ای برای سراسر کشور و حتی در عرصه بین الملل است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،معصومه ابتکار در جلسه کارگروه تخصصی بانوان و خانواده سیستان و بلوچستان در زاهدان افزود: این استان به دلیل پیشرفت‌های بسیار عالی در حوزه‌های مختلف از جمله زنان یک استان نمونه و الگوی موفق محسوب می‌شود و ضروریست مستند سازی در زمینه اقدامات صورت گرفته در حوزه زنان این استان انجام تا به سراسر کشور و حتی عرصه بین المللی به عنوان الگو ارائه شود.

وی تصریح کرد: تحولات در سیستان و بلوچستان به راحتی به دست نیامده است بلکه حاصل نگاه درست و برنامه ریزی صحیح در کنار یک تلاش فرابخشی بوده است که باید از همه کسانی که در این مسیر تلاش کرده اند قدردانی کرد.
وی افزود: باید این مسیر در دولت دوازدهم نیز در این استان ادامه یابد.

ابتکار با قدردانی از استاندار سخت کوش سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته جایزه ملی محیط زیست به شایستگی به هاشمی استاندار این استان تعلق گرفت و امسال نیز بر اساس ارزیابی ما اگر قرار است جایزه ملی خانواده در نظر گرفته شود وی شایسته این نشان است.

وی افزود: امروز به زیبایی شاهد تحولات بزرگ در بخش‌های مختلف آموزش و پرورش، هنر، بهداشت و درمان، مشارکت‌های سیاسی و ... در سیستان و بلوچستان هستیم که نشان ازانتخاب مسیر درست است که با تلاش‌های شبانه روزی و نگاه‌های بلند استاندار با همراهی همه آحاد مردم این استان بدست آمده است.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به موفقیت‌های سیستان و بلوچستان در بخش‌های مختلف اظهار داشت: گزارش‌هایی که از سیستان و بلوچستان ارائه شد نشان از بهبود شرایط نگرشی نسبت به زنان در این استان دارد به طوری که به عنوان مثال در حوزه تحصیل مشکل فرهنگی وجود ندارد بلکه مشکل عدم دسترسی و تمکن مالی است.

وی افزود: از آنجایی که شرایط عمومی و فرهنگی سیستان و بلوچستان روبه بهبود است ضروریست استان‌های دیگر نیز از این تجربیات درس بگیرند.

معاون رئیس جمهوری در امور بانوان و خانواده گفت: در سال ۹۲ کل کشور در همه شاخص‌ها شرایط بحرانی داشت و سیستان و بلوچستان به دلایل مسائل امنیتی که به آن تحمیل شده بود شاید بدترین وضعیت را داشت که توانست تغییر مثبت ایجاد کند.

وی افزود: اقدامات صورت گرفته در سیستان و بلوچستان نشان داد که می‌توان در بدترین شرایط به بهترین شرایط رسید و شاهد بهبود همه شاخص‌ها و اثر بخشی سیاست‌ها بود به طوری که سیاست‌های اعمال شده رویکرد درست، سنجیده و برمبنای واقعیت‌های اجتماعی بوده و نگاه دولت را همراه خود ساخته است.

ابتکار در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه نگاه متعادل جنسیتی در تمام سطوح مورد نیاز است اظهار داشت: براساس قانون و رویکرد دولت زنان از سهم برابری در جامعه برخوردارند.

وی تاکید کرد: باید برای تمام بانوان فرصت برابر ایجاد کرد تا ارکان جامعه به درستی پیشرفت کند.

معاون رئیس جمهوری گفت: دولت در عرصه‌های مختلف به نقش زنان توجه ویژه‌ای دارد و آنان را همواره در کنار مردان می‌داند چرا که دست یابی به جامعه بالنده بدون توجه به نقش این قشر تاثیر گذار مسیر نخواهد شد.

وی تاکید کرد: اگر می‌خواهیم آسیب‌های مرتبط با مسائل زنان و خانواده به حداقل برسد باید با برنامه ریزی اصولی و اساسی نگاه متعادل و انسانی در سطوح مختلف مد نظر قرار داد.

وی افزود: ارکان خانواده باید با جدیت مورد توجه قرار گیرد و برای این منظور باید از برنامه ریزی شروع کرد.

وی تاکید کرد: رویکرد دولت یازدهم باید در سیستان و بلوچستان استمرار یابد.

ابتکار گفت: در ماده ۱۰۱ و ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه به صراحت تکلیف شده است که برنامه ریزی تمام دستگاه‌های اجرایی با رعایت سهم انجام شود، اما گاهی مشاهده می‌شود آن فرصت‌های برابری که باید برای همه آحاد جامعه فراهم شود رعایت نشده در حالی که باید در برنامه ریزی نگاه متعادل جنسیتی لحاظ شود.

وی افزود: همه باید در برنامه ریزی‌ها نگاه متعادل را مد نظر داشته باشند و اگر جایی خلاءی وجود دارد آمار نشان می‌دهد که فرصت برابر فراهم نشده است باید برای آن پیش بینی‌های لازم صورت گیرد.

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به اهمیت مهارت آموزی دانش آموزان در ابعاد مختلف زندگی، اجتماعی و خانواده گفت: با توجه به تاکید رئیس جمهوری این مهارت برای فراگیران عرصه علم ودانش در کتاب پایه دهم عرضه شده است.

وی با اشاره به اهمیت کار آفرینی زنان گفت: کار آفرینی زنان یکی از اولویت‌های کاری این نهاد محسوب می‌شود به طوری که تلاش خواهیم کرد در این زمینه به ویژه برای زنان که بیشتر در معرض آسیب هستند برنامه ریزی‌های لازم صورت گیرد.

وی با بیان اینکه زنان روستایی برای این معاونت اهمیت ویژه‌ای دارند گفت: توجه به زنان و دختران روستا از موضوعات مهمی است که در دستور کار قرار دارد، زیرا این قشر موضوعات و مشکلات خاص خود را دارند که باید برنامه ریزی ویژه در زمینه آموزش و حمایت از آنان انجام شود.

انتهای پیام/پ

رسیدگی به وضعیت زنان و دختران روستایی در مناطق دور افتاده

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.