به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ با ورود به سال تحصیلی، دلمشغولی والدین در خصوص چگونگی رفت و آمد فرزندان در مسیر خانه به مدرسه و مسیر برگشت هم آغاز میشود.
میرمحمدی، رئیس سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر شهرداری اراک در گفتگو با گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ گفت: هزارو ۸۰۰ خودورو به صورت تاکسی و خودروی ون در سال تحصیلی کار جابجایی دانش اموزان را برعهده دارند.
اکثر خانوادهها برای تامین حفظ امنیت روحی و روانی خود و فرزندانشان در مواجهه با مشکلاتی از قبیل: “ترافیکهای سنگین، ازدحام جمعیت صبحگاهی و ساعات پیکترافیک، سرما و یخ زدگی معابر در زمستان و خطر رانندگان مبتدی و راننندگان پرخطر و تهدیدهای اجتماعی در مسیر رفت و آمد، ترجیح میدهند از سرویسهای دانش اموزی استفاده کنند.
سرهنگ امیدی، رئیس پلیس راهور استان مرکزی هم در گفتگو با گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ گفت: باید رانندگان سرویس مدارس قوانین و مقرارت راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند و در صورت مشاهده هر گونه تخلفی که برای دانش اموزان حادثه ساز باشد جریمه میشوند.
سرهنگ امیدی افزود : باید خودروهای سرویس مدارس دارای برچسب سرویس مدرسه باشند و حتما خودروی انها بیمه داشته باشد.
وی اضافه کرد: درسرویسها نباید از خودروهای فرسوده استفاده شود، رانندگان سرویسها باید گواهینامه پایه سه و بیمه تکمیلی داشته باشند ولازم است درگزینش افراد دقت لازم انجام شود.
انتهای پیام / ج