نماینده مردم لنجان ادامه داد: اشکالاتی که امروز وجود دارد برمیگردد به این که در تشکیل جامعه اسلامی تا چه اندازه تا به این لحظه موفق بودهایم و حاکمیت به چه میزان مسئولیت دارد؟ مردم، استادان دانشگاه و حوزههای علمیه به چه میزان مسئولیت دارند؟ امروز تمام سازوکار دشمن برای این است که آنچه باعث موفقیت و سربلندی ما شده را به مسیر عکس آن برگردانند.
وی با بیان انیکه عواملی اجازه ندادند موفقیتهای چندانی داشته باشیم، عنوان کرد: امروز وقتی از فرهنگ بحث میشود دو قشر آگاهانه یا ناآگاهانه سعی کردند این مهم را در یکی دو مسئله پوشش لباس خلاصه کنند در صورتی که وقتی از فرهنگ صحبت میکنیم مجموعه آداب، سنت و رفتاری است که زمنیه پیشرفت و توسعه همه جانبه کشور را فراهم میکند.
این نماینده مجلس افزود: فرهنگ عفاف، کار، احترام به حقوق عامه، احترام متقابل، وقت شناسی، دشمن شناسی، دوست شناسی، اقتصاد، ارتقای سجایای اخلاقی و ... چگونه است؟ در همین جا میگویم بنده و شما در مجلس به چه صورت عمل میکنیم. آیا وقتمان را برای انجام وظایف نمایندگی مدیریت میکنیم؟
نماینده مردم لنجان در مجلس افزود: فرهنگ کار در مجلس، در دولت و در قضا چگونه است؟ یک سری به تک تحفههای فرهنگ اجتماعی، اخلاقی در فضای مجازی و تفریحی و گردشگری کشور بزنید. ما مکلف و موظف هستیم به خاطر رسالتی که داریم سهم هریک از جایگاهها را در این تغییر و ساختن جامعه اسلامی، جامعهای که در آن دروغ به حداقل برسد، ریا نباشد، کار، عبادت تلقی شود و روحیه انتقادپذیری افزایش یابد، مشخص کنیم.
این عضو کمیسیون صنایع مجلس در بخش دیگر از نطق خود گفت: به اتفاق چند نفر از نمایندگان نامهای را به رئیس مرکز پژوهشهای مجلس دادیم و درخواست کردیم که مرکز پژوهشها کلیه اعتبارات عمرانی، تملک دارایی و تسهیلات را به هر عنوان که پس از پیروزی انقلاب به استانها داده شده استخراج کرده تا مشخص شود این جو روانی که کدام استان سهم بیشتری داشته و یا کمتر از بین برود. اگر به دنبال اجرای عدالت هستیم این خواسته عمومی مجلس از مرکز پژوهشها است.
کوهکن تاکید کرد:این درخواست در چارچوب وظایف مرکز پژوهشها است و مرکز گزارشی دهد طی چند ماه که از زمان ایت در خواست میگذرد چه اقدامی کرده است ما این مهم را تا رسیدن به نتیجه پیگیری میکنیم. اگر هم نیاز به اعتبارات دارد از رئیس مجلس میخواهیم که این اعتبار را تخصیص دهد تا این موضوع به نتیجه برسد.
وی همچنین عنوان کرد: ما پیرو پیامبری هستیم که میفرماید اگر مسلمانی ندای استمداد مسلمانی را بشنود و پاسخی ندهد و اقدامی نکند مسلمان نیست، امروز تکلیف ما در مقابل ظلم و جنایت خبیث زن حاکم بر میانمار چیست؟ وجدان مجامع بین المللی که مرده است و میبینند انسانها را زنده زنده به آتش میکشند.
این نماینده مجلس پیشنهاد داد که وکلای مردم از حقوق خود به هر میزان که صلاح میدانند به این آوارگان مظلوم که صرفا به جرم مسلمان بودن به خاک و خون کشیده میشوند، اختصاص دهند.
کوهکن همچنین در خصوص رعایت شئونات از سوی نمایندگان مجلس گفت: از خبرنگاران عزیز میخواهم اول شئونات را کامل بشناسند و بعد هر حرکت خلاف شئون را دقیق و صحیح پوشش خبری بدهند، نباید ما دچار خود شیفتگی شویم و رفتار و گفتار خود را معیار حق و باطل دانشته و هر گونه انتقادی را بر نتابیم.
وی با بیان اینکه آنچه موجب رنجش مردم را به دنبال دارد، تبعیض است، بیان داشت: امروز تحت عناوین ممختلف در یک دستگاه به افراد هم سطح که کار مشترک انجام میدهند بعضا با تبعیضهای فاحش چند برابری و درد آور حقوق پرداخت میشود، در نظام اسلامی این یک تقصیر است.
این نماینده تاکید کرد: دولت وظیفه دارد پرداختها را متعادل و تکلیف حقوق بازنشستگان فولاد را طبق قانون برنامه روشن کند.
نماینده مردم لنجان در مجلس با بیان اینکه استان اصفهان از نظر نرخ بیکاری در کشور مقام چهارم را دارد، گفت: شهرستان لنجان در استان اصفهان مقام هفتم را با نرخ بیکاری بالای ۱۸ درصد را دارا است و دولت نه تنها هیچ برنامهای برای توسعه سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال نداشته و ندارد بلکه با سختگیریهای فراقانونی و سلیقهای سرمایه گذاران را فراری میدهد، مسئولان بدانند که به واسطه مسئولیتشان اگر در دنیا یقه شما گرفته نشود و بی تفاوت باشید در آخرت باید پاسخگو باشید.
وی افزود: به بعضی از مسئولان که به تمام و یا مکاتبات نمایندگان مجلس بی توجهی میکنند عرض میکنم که نمایندگان مشکلات و گرفتاریهای مردم حوزه انتخابیه و یا مطالبات آنها را منعکس میکنند و شما موظف به پاسخگویی هستید، وقتی معاون امور پارلمانی وزارتخانهها و یا سازمان جواب تلفن و یا نامه نمایندگان را نمیدهند نباید انتظار احترام و تکریم را داشته باشند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: امروز به ظاهر تعداد قابل توجهی از مراکز تولیدی و بنگاههای دولتی واگذار شده اند، اما سایه نامرئی دولت و مسئولان دولتی در دخالت در مدیریتها و هیئت مدیرهها بیداد میکند، تبعیض در پرداختها زیبنده جامعه اسلامی نیست و نباید دو نفر با تحصیلات و شغل یکسان دریافتی متفاوت داشته باشند.
انتهای پیام /