سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کشاورزیان خبر داد:

راه‌های دسترسی به مرز چزابه تکمیل شد/تجهیز مرز خسروی برای تردد زائران اربعین حسینی

معاون وزیر راه وشهرسازی گفت: راه‌های دسترسی محور ایلام-مهران در زمان برگشت به‌عنوان یک مسیر عبوری برای خودرو‌ها و اتوبوس‌ها آماده شده است.

 به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان داود کشاورزیان معاون وزیر راه و شهرسازی از آغاز فعالیت مرز خسروی برای تردد زائران در مراسم اربعین امسال خبر داد و گفت: بر اساس پیش‌بینی استفاده از مرز خسروی برای اربعین سال جاری، مسیر دسترسی قصرشیرین به خسروی آسفالت شده است و همچنین تعداد گیت‌های عبوری مرز خسروی و سرویس‌های بهداشتی در داخل پارکینگ‌ها افزایش یافت.

رییس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به سهم حداکثری مرز مهران در جابجایی زائران مراسم اربعین حسینی گفت: با آغاز فعالیت مرز خسروی بخشی از تردد‌های مرز مهران کم و به آن اختصاص خواهد یافت.

کشاورزیان با اشاره به اقداماتی در زمینه ارتقا ایمنی راه‌های منتهی به کشور عراق تصریح کرد: تعریض، تأمین روشنایی، تعریف مسیر‌های جایگزین، احداث کمربندی و مواردی ازاین‌دست برای ارتقای ایمنی راه‌ها در مراسم اربعین است.

وی در خصوص بخش زیرساخت و بهسازی راه‌های منتهی به مرز‌ها مشترک با کشور عراق برای ایام اربعین حسینی بیان کرد: طی سال گذشته زیرساخت‌ها از قبیل؛ گیت‌های عبوری و سرویس‌های بهداشتی در حد قابل قبولی تکمیل شده است.

معاون وزیر راه وشهرسازی ادامه داد: راه‌های دسترسی همچون محور ایلام-مهران تعریض و چهار خطه و جاده دومی به نام جاده ملک شاهی که یک جاده فرعی محسوب می‌شود، در زمان برگشت به‌عنوان یک مسیر عبوری برای خودرو‌ها و اتوبوس‌ها آماده شده است.

وی از تقویت زیرساخت‌های حمل ونقل جاده‌ای نسبت به سال‌های گذشته خبر داد و افزود: در استان خوزستان نیز علاوه بر بهسازی راه‌های موجود، راه‌های جدیدی برای دسترسی به مرز چزابه ساخته شده که در مجموع این اقدامات بیانگر تقویت زیرساخت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای نسبت به گذشته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: باید به شرکت‌ها در طرح شبکه سیر همنام زمان داد تا آن‌ها بتوانند علاوه بر تأمین ناوگان، راننده و تجهیزات موردنیاز هم در عرصه جابجایی مسافر و هم برای ایام اربعین خود را نشان دهند.

وی کنترل ناوگان را یک امر مستمر دانست و گفت: همواره باید در امر جابجایی بر وضعیت خودرو نظارت وجود داشته باشد، اما درنهایت باید تصمیمات کلان در حمل‌ونقل مسافر اتخاذ شود که به نظر من طرح شبکه سیر همنام یکی از تصمیمات کلانی است که اتوبوس‌ها و رانندگان در قالب شرکت‌های مادر سامان‌دهی می‌شوند و سازمان می‌تواند با واگذاری برخی از وظایف به این شرکت‌ها در ارزیابی عملکرد، اصلاحات و رفع کاستی‌های موجود را مطالبه کند.

انتهای پیام/

 به شرکت های مسافری  برای طرح شبکه  سیرهمنام باید زمان داد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.