سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حیوان آزاری مدرن؛ از جراحی زیبایی تا عمل حنجره سگ!

این روز‌ها در برخی از کلینیک‌های دامپزشکی بیشتر به جای اینکه حیوانات را درمان کند با کارهای عجیب و غریبی اقدام به حیوان آزاری می‌کنند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛   این روز‌ها در برخی از کلینیک‌های دامپزشکی بیشتر به جای اینکه برای درمان حیوانات تلاش کنند با کارهای عجیب و غریبی اقدام به حیوان آزاری می‌کنند! از جراحی زیبایی حیوانات گرفته تا عمل حنجره سگ و عقیم کردن گربه؛ همه این‌ها در کلینیک‌های دامپزشکی رواج پیدا کرده و باعث شده تا صاحبان این حیوانات خانگی، آن‌ها را زیر جراحی‌های گران قیمتی ببرند و حیوانی را که ادعا می‌کنند به او خیلی علاقه دارند را زجرکش کنند!که چرا که بر اساس رسوخ فرهنگ غربی و چشم هم چشمی‌های خودخواهانه حیوانات را می‌خواهند در منزل نگه‌داری کنند

بیصدا کردن سگ با عمل جراحی!


چند روز پیش بود که به یکی از دامپزشکی‌های غرب تهران رفته بودم و خانمی تقریبا ۴۰ ساله را دیدم که سگی را در بغل خود گرفته بود و برایش گریه می‌کرد. از او پرسیدم: «بیماری این سگ چیست؟» پاسخ داد: «همسایه‌ها از صدای پاپی شاکی شده اند و به مدیر ساختمان شکایت کرده اند. برای همین مجبور شدم تا برای جلب رضایتشان و اینکه پاپی آواره نشود برای جراحی حنجره اش به دامپزشکی بیایم. حالا بعد از عمل جراحی حنجره بی صدا می‌شود و می‌توانم او را به خانه ببرم.»

از او می‌پرسم: «برای عمل جراحی حنجره سگش عذاب وجدان ندارید؟» با حال پریشان و ناراحتی پاسخ می‌دهد: «مگر می‌شود عذاب وجدان نداشته باشم! پاپی برای من خیلی عزیز است. اما یا باید به جراحی حنجره اش رضایت بدهم یا اینکه او را از خانه بیرون ببرم. برای همین نگه داشتن پاپی بی صدا را به نبودنش در خانه مان ترجیح داده‌ام.»

با خود فکر می‌کنم که این چه علاقه‌ای است که صاحبان این حیوانات خانگی از آن حرف می‌زنند؟ علاقه به سگ که بخاطر آن حاضر به جراحی و در نتیجه بی صدا شدن آن می‌شود؟ چطور ممکن است که یک انسان به خود اجازه چنین کاری را بدهد؟
 

جراحی حنجره باعث مرگ سگ می‌شود

محبوبه زارعی یکی از اعضای جمعیت حامی حیوانات در این رابطه : «پارس کردن در سگ‌ها یک عمل کاملا طبیعی است و روشی برای برقراری ارتباط با محیط اطراف و بیان احساسات می‌باشد. سگ‌ها با پارس کردن شادی، ترس، بی حوصلگی، دلتنگی، خستگی، گرسنگی، احساس خطر و حفاظت از قلمرو خود و صاحب را بیان می‌کنند.»

او ادامه می‌دهد: «در عمل‌های جراحی که برای بی صدا کردن سگ‌ها استفاده می‌شود، تارهای صوتی این حیوان برداشته شده و بسته به نوع عمل ممکن است صدای سگ کم، مختل و یا به کلی قطع شود.»

زارعی با اشاره به این مسئله که جراحی حنجره در سگ‌ها باعث مرگ آن‌ها می‌شود، می‌گوید: «سگ‌ها بعد از عمل جراحی حنجره دچار مشکلات شدید خواهند شد، مثل ناتوانی در بلع غذا، پارس‌های سرفه مانند و خشک و افسردگی و لجبازی در رفتار.»
 
 

مجازات برای پزشکانی که حنجره سگ‌ها را جراحی می‌کنند 

 محبوبه زارعی اظهار می‌دارد: «صاحبان این سگ‌ها می‌گویند که پیش دامپزشک معروفی رفته‌ و گفته‌هایش را باور کرده‌اند. آنها از این دامپزشک‌ پرسیده بودند که آیا جراحی حنجره تنها راه و بهترین روش بدون عوارض برای سگ‌شان است؟ و او پاسخ داده بود که بله این جراحی هیچ عارضه‌ای برای سگ ایجاد نمی‌کند! و جز من هیچ دامپزشکی علم و دانش این جراحی را ندارد! این در حالی است که این عمل عوارض جبران ناپذیری به همراه دارد.
 
زیرا خراشی که بر تارهای صوتی و حنجره ایجاد می‌شود بعد از مدتی گوشت اضافه می‌آورد و مسیر عبور هوا و غذا را مسدود می‌کند. همچنین سبب خس خس گلو و بدتر شدن پارس سگ می‌شود. این پارس‌های خشک ایجاد تورم و زخم در گلو سگ می‌کند و سبب عفونت و مرگ سگ می‌شود.»

این حامی حیوانات ادامه می‌دهد: «صاحبان سگ‌ها که برای همسایگانشان ایجاد مزاحمت می‌کنند، می‌توانند به جای عمل جراحی حنجره سگ از روش‌های آموزشی و تربیتی برای کنترل پارس کردن آن‌ها استفاده کنند و بدون اینکه حیوان را زجر بدهند و با طبیعت خودشان بیگانه کنند به شیوه‌ای درست مشکلشان را حال کنند.»

زارعی در ادامه می‌گوید: «این جراحی‌ها در کشورهای پیشرفته‌ای مانند کانادا، آمریکا، انگلستان ممنوع اعلام شده و اگر یک دامپزشکی دست به چنین اقدامی بزند، مجازات خواهد شد.»

ظلمی که در حق حیوانات می‌کنیم

باید بدانیم که حیوانات جزئی از طبیعت هستند و شرایط زندگی مختص به خود را دارند. بنابر قانون طبیعت آنها دارای حق و حقوقی هستند که رعایتش الزامی‌ست.
 
خداوند بنابر نیازهای هر حیوانی، قابلیت‌ها و توانایی هایی را در اختیار آن قرار داده و حالا انسان‌ها حق ندارند که بر اساس میل شخصی و شرایط اجتماعی خودشان آن‌ها را زیر پا بگذارند. اما برخی از افراد جامعه با خشونت علیه حیوانات متهم به این قانون شکنی هستند و برخی دیگر به خاطر نگه داشتن حیوانات مورد علاقه شان در خانه به آن‌ها ظلم می‌کنند.
 
منبع:فردا نیوز
 
انتهای پیام/
 

پشت پرده نگهداری از حیوانات خانگی

 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۵:۴۷ ۰۹ مهر ۱۳۹۶
صدای سگ موجب آزار و اذیت و سلب آرامش میشود .
ناشناس
۰۶:۵۹ ۰۱ مهر ۱۳۹۶
به هیچ عنوان نمی توانم بپذیرم که صدای سگ پارس باشه این واژه کاملا غیر ادبی نسبت به ایرانیان است و صدای سگ در حقیقت واق می باشد نه پارس ............
با سپاس
ناشناس
۰۶:۵۹ ۰۱ مهر ۱۳۹۶
به هیچ عنوان نمی توانم بپذیرم که صدای سگ پارس باشه این واژه کاملا غیر ادبی نسبت به ایرانیان است و صدای سگ در حقیقت واق می باشد نه پارس ..............
با سپاس
ناشناس
۰۶:۱۴ ۰۱ مهر ۱۳۹۶
بابا این همه آداب ورسوم وفرهنگای قشنگ داریم همه روگذاشتیم کنارچون غربیاسگ دارن ماهم پز میدیم غربی هستیم
ناشناس
۰۰:۰۵ ۰۱ مهر ۱۳۹۶
چه کاریه ؟
حسین
۲۳:۲۳ ۳۱ شهريور ۱۳۹۶
تورو خدا این کار هارو نکن مثلا شما ها مسلمانید ،اگر اسلام رو هم قبول ندارید انسان که هستید تورو به انسانیت این کار هارو نکید
ناشناس
۲۳:۱۹ ۳۱ شهريور ۱۳۹۶
در میان روستاها و عشایر لر ک به موضوع عحیبی برخوردم! زبان یا گویش لری در میان روستا نشینان و عشایر کوچ رو ک بعضا هم سواد ندارن و لری اصیل گویش میکنن تقریبا 99% با فارسی یکیست و تماما دست نخورده حفظ شده! اصل مطلب اینکه برای بیان صدای سگ بجای کلمه پارس, کلمه پاس بکار برده میشود ک برگرفته از همون پاسبانی است و از نسلها قبل هم همینجور بود و اینجا بود ک مطمئن شدم ک در زبان فارسی استفاده از کلمه پارس بجای پاس یا واق میتونه عامدانه باشه! کاش شما بعنوان یک رسانه پر مخاطب بجای کلمه پارس حداقل از واق استفاده میکردید! و همینطور اطلاع رسانی ب عموم مردم