سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

15 کاری که نباید در سفرهای تنهایی انجام دهید

مسافرت‌های تنهایی امری است که امروزه خیلی باب شده و در این قرن روز به روز در حال افزایش است.اما نکاتی هست که باید در اینگونه سفرها به آن‌ها دقت کنید تا سفری خوش و بدون دغدغه داشته باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛   مسافرت‌های تنهایی امری است که امروزه خیلی باب شده و در این قرن روز به روز در حال افزایش است. به هر حال با روی کارآمدن شبکه‌های مجازی و گسترش‌ آن‌ها مردم هر روزه گوشه گیرتر شده و علاقه بیشتری به گذراندن اوقات‌شان به تنهایی را پیدا کرده‌اند. پس طبیعی است که مسافرت‌های تنهایی رو به افزایش باشد.
  
اما نکاتی هست که باید در اینگونه سفرها به آن‌ها دقت کنید تا سفری خوش و بدون دغدغه داشته باشید که ما هم در ادامه لیستی از این نکات را برای شما آماده کرده‌ایم.
 
 


1. نیازی نیست حتما شب را در هتل یا مسافرخانه بگذرانید.


زمانی که شما برای اقامت تان در اینترنت دنبال جایی می‌گردید اغلب هتل‌ها و مسافرخانه‌هایی سطح بالا پیدا می‌کنید که در آن‌ها شما با افراد دیگر ملاقات خواهید کرد که خود راهی برای ایجاد ارتباط است ولی سعی کنید خانه یا اتاقی‌ سنتی با حال و هوای همان منطقه پیدا کنید چراکه در آن احساس راحتی بیشتری خواهید کرد و خستگی سفر از تن‌تان خارج می‌شود. حتی وقتی اجاره می‌کنید دیگر با خیال راحت می‌توانید وسایل خود را در آن جا گذاشته و به گشت و گذارتان بپردازید.

پس اگر بدنبال مکانی آرام با فضایی سنتی هستید، اتاق یا خانه با قیمتی مناسب اجاره کنید؛ اگر بدنبال برقراری ارتباط به همراه فضایی لوکس و بروز هستید به هتل بروید که با این کار شانس خود را برای پیدا کردن یک همسفر بالا می‌برید.
 

2. در ابتدا یا انتهای سفر مضطرب و نگران نشوید.

درسی که ما باید بعد از سال‌ها تجربه سفرهای تنهایی به شما بگوییم این است که باید در شب اول و آخر سفر احساسات و هیجانات خود را کنترل کنید. چراکه در آن زمان شما در آسیب پذیرترین حالت ممکن هستید؛ برای مثال در شب آخر استرس زیادی برای برنامه‌ی روز بعد خود دارید که از قطار یا پروازتان جا نمانید یا هر مورد دیگری که امکان پذیر است. در این شب‌ها به خودتان سخت نگیرید و می‌توانید برای جلوگیری از اضطراب هتل‌تان را در نزدیکی فرودگاه یا ایستگاه قطار بگیرید یا صبح روز بعد بجای استفاده از حمل و نقل عمومی، آژانس گرفته تا با خیالی راحت به مقصد برسید.
 
 


3. همیشه پول نقد به همراه داشته باشید.


نداشتن پول کافی در جیب‌ در مواقع ضروری همیشه مشکلی است که مسافران را تحدید می‌کند اما مشکل جدی‌تر می‌شود هنگامیکه بدون پول و تنها باشید. آن جاست که باید از غریبه‌ها کمک بگیرید چراکه اگر پولی نداشته باشید مطمئناً کسی به شما خدمتی ارائه نمی‌کند. پس حداقل 100 هزار تومان برای اطمینان در جایی غیر از جیب اصلی‌تان پولی نگه دارید.
 

4. احساس تنهایی نکنید.

جالب است نه؟ شما به دلخواه خودتان تنهایی سفر کرده‌اید پس چرا باید احساس تنهایی کنید؟ افراد زیادی هستند که در هنگام سفر بر روی دیگران تمرکز می‌کنند برای مثال بر روی افرادی که بصورت گروهی یا با زوج‌شان به سفر آمده‌‌اند و همین باعث می‌شود احساس تنهایی به سراغ آن‌ها برود. این کار را نکنید و از مسافرت‌تان لذت ببرید.

5. کارهایی هستند که باید خودتان به تنهایی انجام دهید.


در مورد قبلی گفتیم که نباید احساس تنهایی کنید حالا دلیلی می‌آوریم که بهتر آن را درک کنید. فرض کنید شما عاشق رفتن به موزه‌های باستانی و بازدید از خانه‌های سنتی هستید و بالعکس همسفری به روز و دوستار تکنولوژی دارید که اصلا علاقه‌ای به موزه ندارد؛ خب نتیجه چه می‌شود؟ نه شما به خواسته‌ی خود می‌رسید نه همسفرتان. به همین دلیل است که تنهایی ویژگی‌ای به نام آزادی عمل دارد که به واسطه‌ی آن هر زمانی که بخواهید به هر مکانی می‌توانید بروید.

6. در برابر تغییرات مقاومت نکنید.

 
یکی از ویژگی‌‌های فوق العاده تنهایی به مسافرت رفتن این است که بدون لزوم مشورت با همسفرتان می‌توانید برنامه‌تان را تغییر دهید. این آیتم به راحتی و در هر جایی نمی‌توانید بدست بیاورید؛ پس اگر ایده جدیدی به ذهنتان رسید، انجامش دهید.
 


7. مسموم نشوید!

 
همان‌طور که گفتیم همیشه مقداری پول به همراه داشته باشید، حالا می‌گوییم همیشه قرص و داروهای لازم را همراه‌تان داشته باشید. شاید مسمومیتی کوچک پیش آید و یا حتی ممکن درجایی باشید که امکان دسترسی به هیچ پزشکی نباشد و آن جاست که خودتان باید تا رسیدن دکتر، با قرص‌ها خود را کنترل کنید.

8. به کارهای ریسکی نه بگویید!


در هنگام سفرهای تنهایی ممکن است ریسک‌هایی سر راه‌تان قرار بگیرد که در شرایط سفر با دیگران، اصلا همچنین ریسکی ظاهر نشود. پس اگر تنها هستید حتما به تابلو‌های خطر توجه نمایید و کارهایی که نمی‌دانید انتهایش چه پیش می‌آید را به هیچ عنوان انجام ندهید.

9. از برنامه خارج نشوید.

فراتر رفتن از برنامه می‌تواند همه معادلات و پیش بینی‌ها را بهم بریزد. فرض کنید قبل از پرواز یادتان می‌افتد که نیاز به پول دارید و به دنبال دستگاه  می‌گردید اما غافل از اینکه زمان‌تان در حال از دست رفتن است و همین اتلاف وقت باعث می‌شود از پرواز جا بمانید و کل سفرتان خراب شود. پس خارج از برنامه عمل نکنید و یا از قبل پیش بینی کنید.

10. رزرو را فراموش نکنید.


ایستادن در صفوف طولانی به خودی خود کار سخت و طاقت فرسایی است چه برسد به اینکه تنهایی و بدون هیچ همزبانی بخواهید آن را تحمل کنید. پس اگر قصد بازدید از موزه یا مکانی شلوغ را دارید از قبل در اینترنت بدنبال رزرو یا خرید بلیت آن باشید.

11. به خودتان سخت نگیرید.

سفرهای تنهایی به همان اندازه‌ای که هیجان انگیز هستند، می‌توانند کسل کننده باشند. پس این ما هستیم که انتخاب می‌کنیم چه نوع سفری داشته باشیم. نکات خیلی کوچکی هستند که با رعایت آن‌ها می‌توانید سفری بیاد ماندنی را برای خودتان به ارمغان بیاورید. برای مثال بجای تاکسی گرفتن تا هتل برای خود از باجه‌های کرایه خودرو، خودرویی کرایه کرده و خود به رانندگی بپردازید تا از حس و حال رانندگی در مکانی جدید هم بهره مند شوید.
 
 
 


12. به ساعت اهمیت ندهید.

یکی دیگر از ویژگی‌های عالی سفرهای تنهایی این است که شما هر برنامه‌ای را می‌توانید برای خود بچینید و هر زمان که دوست داشتید به آن عمل کنید. مثلا هر زمان که دوست دارید از خواب بلند شوید، ناهار بخورید، چرت بزنید یا هر چیز دیگری. زمان، زمان شماست و هرطور که دلتان می‌خواهد از آن استفاده کنید.

13. منزوی و خجالتی نباشید و بحث‌ها را تمام نکنید.


اگر می‌خواهید بیابید که دیگران در سایر سرزمین‌ها چگونه زندگی می‌کنند و سبک زندگی‌شان چگونه است، تنها سفر کردن بهترین راه است. بسیاری از افراد خجالتی بوده و تمایلی به ادامه گفت و گو ندارند اما سعی کنید اینگونه نباشید و با دیگران ارتباط برقرار کنید و درنهایت از این خجالت شما کاسته می‌شود. برای مثال وقتی که آدرسی می‌پرسید ارتباط را قطع نکنید و آن را با سوالاتی مانند اطلاعات درباره افراد ساکن آن منطقه ادامه دهید. هرچه در این راه پیش روید، این کار برایتان آسان‌تر می‌شود.

14. نگران نباشید از این که شخصی هم محله‌ای پیدا می‌کنید.


در شهرهای بزرگ مردمانی می‌توانید پیدا کنید که لهجه‌شان شبیه لهجه خودتان است؛ این جاست که باید خوشحال باشید چراکه آن‌ها هم شاید روزی مانند شما مسافر آن مکان بوده‌اند و شرایط شما را می‌دانند و می‌توانند کمک‌تان کنند. از جای خواب گرفته تا راهنمایی درباره قوانین آن مکان. همچنین سایت‌هایی نظیر TravBuddy.com هم هستند که اطلاعات کافه‌هایی که افراد محلی هر منطقه در آن کار می‌کنند را دارند و شما را در این رابطه راهنمایی می‌کنند.

15. اطرافیان را بی خبر نگذارید.


مهم‌ترین نکته که می‌تواند بسیار کمک کننده باشد این است که حداقل یک نفر را از برنامه‌هایتان با خبر بگذارید تا اگر اتفاقی برای شما افتاد و از شما خبری نشد، آن شخص پیگیرتان شود و به کمک‌تان بیاید؛ که امروزه گوشی‌های هوشمند، ایمیل و شبکه‌های اجتماعی این کار را برای شما خیلی راحت کرده‌اند.
 
 
 
منبع:برترین ها
 
انتهای پیام/
 

مهارتهایی که باید هنگام سفر بدانید

 
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.