معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور:
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛دکتر حبیب الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور ظهر امروز در همایش سلامت اجتماعی و ضرورت آن با محوریت خانواده گفت:سلامت اجتماعی به معنی کیفیت تعامل انسان ها با محیط پیرامون خود است.
وی افزود:سلامت اجتماعی از ابتدای کودکی و حتی قبل از تولد آغاز می شود و باید روی آن کار شود.
دکتر حبیب الله مسعودی فرید به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و گفت:رد پای اقتصاد مقاومتی در تمامی برنامه ها دیده می شود و باید آن را لحاظ کنیم تا بتوانیم از هزینه هایی که در آینده بر جامعه تحمیل می شود جلوگیری کنیم.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با تأکید بر اینکه هر اقدامی بدون نظریه و پشتوانه فکری به سرانجام نخواهد رسید،افزود:علاوه بر این نیاز است که همه ارگان ها و سازمان ها کارکرد خود را به تناسب زمان تغییر دهند.
وی با بیان اینکه با راهبرد بازاریابی اجتماعی می توانیم مشارکت اجتماعی را بالا ببریم،گفت:در حال حاضر در بهزیستی ۵۹۲ مرکز شبانه روزی برای نگهداری از کودکان بی سرپرست و بدسرپرست داریم که از این تعداد ۵۵۰ مرکز توسط خیران اداره می شود و این مشارکت اجتماعی می تواند در همه جا اتفاق بیفتد.
دکتر حبیب الله مسعودی فرید با بیان اینکه در حال حاضر توجه بهزیستی به سبک زندگی و مهارت های زندگی است،افزود:در برنامه ششم توسعه،بهزیستی به عنوان متولی سلامت اجتماعی شناخته شده و برای اینکه متولی گری خود را نشان دهیم باید طرح و برنامه داشته باشیم.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر در بهزیستی با همکاری تعداد زیادی،نظام ارائه خدمات اجتماعی را طراحی می کنیم،اظهار کرد:تا دو هفته دیگر بخش طراحی آن تمام می شود و پایلوت آن طی چند ماه در قزوین اجرا می شود وپس از آن در سایر استان ها اجرا خواهد شد.
انتهای پیام/غ
اداره 550 مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست در کشور توسط خیران