وی با بیان اینکه در بندر صیادی و ماهیگیری بریس بیش از چهار هزار نفر به وسیله ۱۴۱ فروند لنج و ۲۶۴ فروند قایق مشغول صید و صیادی هستند، خاطرنشان کرد: نباید این همه اشتغال برای لایروبی نشدن یک بندر از دست برود.
درویشی ادامه داد: اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان و دستگاههای دست اندر کار اقدامات و پیگیری لازم را برای لایروبی بندر صیادی بریس انجام دهند.
فرماندار چابهار گفت: دریا مهمترین حوزه برای اشتغالزایی در سواحل مکران و به ویژه این شهرستان ساحلی است.
درویشی بر استفاده مناسب از ظرفیت و توانمندی دریا، شیلات و بنادر صیادی و ماهیگیری تاکید کرد و اظهار داشت: علاوه بر بندر بریس، بنادر هفت تیر و طیس نیز نیازمند لایروبی هستند.
وی بیان کرد: بیشتر بنادر ماهیگیری شهرستان چابهار در اوایل دهه ۱۳۷۰ ساخته شده اند که به دلیل جمع شدن گل و لای فراوان در حوضچه بنادر صیادی همچون بریس، هفت تیر و طیس چندین هزار صیاد با مشکل جدی برای فعالیت مطلوب صید و صیادی مواجه هستند.
وی بیان کرد: در بندر ماهیگیری و صیادی بریس گل و لای به حدی رسیده که در شرایط جزر و مد قایقها و لنجها به طور کامل بر روی گل قرار میگیرند.
رئیس اداره شیلات بریس چابهار نیز گفت: اسکله بندر صیادی بریس از نوع سنگی و بتنی، طول موج شکن آن ۵۹۴ متر، پهلوگیری اسکله ۱۶۰ متر، بازوی فرعی ۹۵ متر و وسعت حوضچه آن ۲۵ هکتار است.
عطاالله رئیسی افزود: با توجه به اینکه گل و لای فراوانی در حوضچه بندر بریس جمع شده لایروبی این بندر بسیار ضروری است.
وی تاکید کرد: ساخت ایستگاه آتش نشانی در بندر صیادی بریس با توجه به فاصله ۶۰ کیلومتری با چابهار، یکی از ضرورتهای این بندر است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله ۶۴۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از ۲ شهر به نامهای چابهار و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، ۶ دهستان و ۴۳۸ روستا تشکیل شده است.
انتهای پیام/ع