وی با بیان اینکه در تولید خاویار رشد قابل ملاحظه ای نداشتیم، افزود: امسال پیش بینی می شود که تولید خاویار پرورشی به یک هزار و100 کیلو برسد.
قاسمی ادامه داد: مجموع تولید خاویار پرورشی به صورت سنتی به 12 کشور اروپایی صادر می شود.
به گفته وی علی رغم شرایط مساعد کشور در تولید خاویار پرورشی اما تولید این ماهی در حد شعار باقی ماند، چرا که سرمایه گذاری محدودی در این زمینه صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه تاکنون گزارشی از شیوع بیماری لکه سفید از سوی پرورش دهندگان اعلام نشده است، بیان کرد: با این وجود پیش بینی می شود که تولید میگو با رشد حداقل 20 درصدی به رقم 22 هزار تن برسد.
مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان با اشاره به اینکه بیش از 90 درصد میگوی پرورشی صادر می شود، افزود: در حالیکه مجموع تولید میگو دریایی در بازار داخل عرضه می شود.
قاسمی با اشاره به آخرین وضع بازار محصولات شیلاتی گفت: با توجه به واردات بیش از حد تیلاپیا و کنترل سیستم بازار داخل از سوی دلالان، بازار محصولات شیلاتی از وضعیت نامساعدی برخودار است.
وی با بیان اینکه واردات تیلاپیا بازار قزل آلا را کساد کرده است،تصریح کرد: در شرایط کنونی نرخ خرید هر کیلو قزل آلا از تولیدکنندگان برابر با نرخ تمام شده آن حدود 11 هزارتومان است که این چالش های فراوانی برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است.
انتهای پیام/