معاون رئيس جمهور در اين نشست از تصويب طرح جامع تامين امنيت مساجد و تکايای اهل تشيع در شورای امنيتملی خبر داد و گفت که اين طرح در مرحله تطبيق قرار دارد.
به گفته معاون دوم رياست جمهوری، اين طرح زمينه مشارکت مردم و حکومت را در تامين امنيت مراکز دينی و مذهبی فراهم میسازد و باعث تقويت اعتماد بين مردم و حکومت خواهد شد.
به گفته وی، اين طرح تنها برای دهه ماه محرم سال جاری تهيه نشده و بر اساس آن حداقل برای دو سال امنيت مراکز دينی و مذهبی اهل تشيع با همکاری حکومت تامين میگردد.
آقای دانش اين طرح را در آستانه ماه محرم بسيار با اهميت دانست و بر سرعت بخشيدن به مراحل عملی آن تاکيد کرد.
وي هم چنين از تمام برگزارکنندگان مراسم دهه محرم به خصوص علما خواست که از هرگونه حرکت های افراطی که باعث نفاق و صدمه زدن به وحدت موجود ميان اهل تسنن و تشيع در کشور می گردد جلوگيری کنند.
وی توطئه عليه مردم و دولت افغانستان را از سوي تروريست ها و دشمنان کشور، عميق دانست و بر همدلی مردم با حکومت تاکيد کرد و طرح تامين امنيت مساجد و تکايای اهل تشيع را آغازی نيک براي اين همدلی دانست.
در اين نشست هم چنين ويس برمک سرپرست و نامزد وزير وزارت امور داخله با تشريح اقدامات و تدابير اتخاذ شده براي تامين امنيت مراکز مذهبي در دهه محرم از آمادگی ها در اين زمينه اطمينان داد و از تدابير امنيتي در سه سطح استراتژيک، اوپراتيفی و تخنيکی خبر داد و هماهنگی ها ميان ارگان های امنيتی را و هم چنين همکاری مردم و علما را با نهادهای امنيتی بی نظير دانست.
در اين جلسه هم چنين مسئولين عالی رتبه امنيتی و تعدادی از علما و متنفذين نظرات و پيشنهادهای خود را در زمينه تامين امنيت مراسم دهه محرم و اهميت اين موضوع بيان کردند.
انتهای پیام/