سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هاشمی در مراسم اجلاس رؤسای دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای:

۴۰ درصد از بیکاران کشور فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها هستند

سرپرست وزارت علوم گفت: 40 درصد بیکاران کشور را فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها تشکیل می‌دهند.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سیدضیاء هاشمی سرپرست وزارت علوم  در مراسم اجلاس‌ رؤسای دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای که امروز در هتل المپیک برگزار شد، اظهار کرد: دوران تقاضای گسترده برای ورود به آموزش عالی کشور به ویژه در دوره های کاردانی و کارشناسی تمام شده است، اکنون بسیاری از رشته های دانشگاهی خالی است ما باید به سمت بازآرایی نظام آموزش عالی کشور حرکت کنیم.

وی گفت: بازار کار مهم ترین رسالت دانشگاه فنی و حرفه ای است؛ دانشگاه فنی و حرفه ای برای رفع نیاز کشور به نیروهای ماهر ایجاد شده است.

سرپرست وزارت علوم با بیان اینکه در حال حاضر اولویت ما ایجاد سیستم پایش و ارزیابی خروجی دانشگاه هاست، مطرح کرد:. اکنون ۴۰ درصد جمعیت بیکار کشور را فارغ التحصیلان دانشگاه ها تشکیل می دهند که باید تلاش کنیم و ببینیم کدام یک از واحدها و آموزشکده ها به سمت بازار کار حرکت کرده و در این زمینه موفق بودند.

ضرورت تقویت ارتباط دانشگاه فنی و حرفه ای با آموزش و پرورش

هاشمی با اشاره به اینکه انتظار ما از دانشگاه فنی و حرفه ای این است که تصویر روشنی از میزان موفقیت واحدهای این دانشگاه داشته باشد، گفت: واحدهایی که نیروهای ماهر و متناسب با بازار کار تربیت می کنند آزمایشگاه های آن تجهیز شده و امکانات برای توسعه این واحدها در اختیار آنها گذاشته و این واحدهای موفق به جامعه معرفی می شود.

سرپرست وزارت علوم با بیان اینکه  مدیریت دانشگاه فنی و حرفه ای  برای معرفی این دانشگاه به افکار عمومی باید تلاش بیشتری داشته باشد، تصریح کرد: ما نمی توانیم بخشی از نیروهای مستعد خود را به سمت رشته هایی هدایت کنیم که متناسب با نیاز جامعه نیست و سپس انتظار داشته باشیم این دانشجویان شاغل شوند.

وی با اشاره به اینکه  دانشگاه فنی و حرفه ای باید بتواند بر اساس کارنامه عملی که دارد از این موضوع دفاع کند، تصریح کرد: باید ارتباط این دانشگاه و آموزش و پرورش کشور تقویت شود و در این حوزه گفت و گو و تعامل باشد؛ جدا شدن آموزشکده های فنی و حرفه ای از آموزش و پرورش منجر به قطع شدن روابط آموزش و پرورش و دانشگاه فنی و حرفه ای نشود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۵۳ ۲۸ شهريور ۱۳۹۶
خب همه از سر بیکاری میرن دانشگاه آخر سر هم همون بیکار میمونن
ناشناس
۱۳:۴۹ ۲۸ شهريور ۱۳۹۶
بی زبونا میرن برا کار میگن سابقه کار دارید یکی نیست بگه آخه بی انصافا کو کار که سابقه کار بگیرن خدایا این اخلال گر ها را ریشه کن بفرما آمین
ناشناس
۱۳:۴۹ ۲۸ شهريور ۱۳۹۶
بی زبونا میرن برا کار میگن سابقه کار دارید یکی نیست بگه آخه بی انصافا کو کار که سابقه کار بگیرن خدایا این اخلال گر ها را ریشه کن بفرما آمین
ناشناس
۱۳:۳۵ ۲۸ شهريور ۱۳۹۶
من که پارسال، کارشناسی ارشد، دوره روزانه! دانشگاه دولتی تهران، قبول شدم انصراف دادم. خیلیها انصراف دادن. برید آمار بگیرید
آیلین
۱۳:۱۱ ۲۸ شهريور ۱۳۹۶
بنظر من بیان یه کار بکنن کسی که مثلا مثل من فوق لیسانسه معدلش 19 هست یه مبلغی ماهانه بابت بیکاری بدن اقلا.بالاخره من تلاش خودمو کردم درس خوندم ولی توو جامعه برام کار نبوده.بیمه بذارن برای افراد دارای مدرک تحصیلی و بیکار.نظرتون چیه؟
ناشناس
۱۲:۳۳ ۲۸ شهريور ۱۳۹۶
80 میلیون جمعیته حداقل 20 میلیون بیکار داریم
ناشناس
۱۲:۳۳ ۲۸ شهريور ۱۳۹۶
80 میلیون جمعیته حداقل 20 میلیون بیکار داریم
ناشناس
۱۲:۰۲ ۲۸ شهريور ۱۳۹۶
مملکت ما دو دسته آدم می خواد ژن خوب که رو پولای مردم اسکی برن و دسته دوم بدبختها که بهشون میگن کارگر که پولهای این دسته توسط ژن خوبها بالا کشیده شده مملکت مهندس و ... نمی خواد کارگر باش تا آخر عمرت بزنن تو سرت مثل بز صدا بدی