سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هنگام بارش نخستین باران‌های پاییزی؛

تهیه و توزیع 500 هزار ماسک در خوزستان

500 هزار ماسک جهت توزیع هنگام بارش نخستین باران‌های پاییزی در خوزستان تهیه شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، کیامرث حاجی‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خوزستان در جلسه کارگروه تخصصی بهداشت و درمان گفت: خوزستان استانی است که 5 مدل آب و هوای مختلف دارد، از طرف دیگر خوزستان قلب اقتصادی، امنیتی و اجتماعی کشور است و اینکه با طی 2 ساعت مسیر به کوه‌های برفی زاگرس می ‌رسید و با طی یک ساعت مسیر نیز به کانون‌های گرد و خاک و دمای بالای 60 درجه، وسعت مشکلات خوزستان را نشان می‌دهد.

وی تصریح کرد: در این مدت شرایط اقلیمی در منطقه و جهان تغییر کرده است و از طرف دیگر عوامل انسانی مانند استخراج نفت در تالاب هورالعظیم که ریه استان خوزستان به شمار می‌رود، موجب شده‌اند که شاهد ابر بحرانی به نام ریزگردها باشیم.

حاجی زاده اظهار داشت: هر تصمیمی که امروز در شوراها و ستاد بحران بگیریم در 2 یا 3 دهه دیگر گریبانگیر نسل‌های بعدی می‌شود، زیرا آنچه امروز استان خوزستان درگیر آن است ماحصل تصمیم‌های گذشته بوده است.

مدیر کل مدیریت بحران استانداری خوزستان بیان کرد: زیرساخت‌های آب، برق، تلفن و به دلیل جنگ تحمیلی و مشکلات دیگر فرسوده شده‌اند و جمعیت نیز افزایش یافته و به دنبال آن روستاها و شهرها توسعه پیدا کرده‌اند و همه این مسائل موجب شده‌اند که خوزستان دارای بحران‌های متعدد شود.

این مقام مسئول اذعان داشت: همچنین نداشتن مدیریت صحیح و تبدیل یک حادثه کوچک به بحران بزرگ موجب شده است تا نخبه‌ها و سرمایه‌گذاران از استان مهاجرت کنند که برای جلوگیری از این روند، باید در سیاست‌گذاری‌هایمان اعتدال را قرار بدهیم.

کیامرث حاجی زاده افزود: پدیده ریزگردها، خاموشی گسترده و قطعی آب در بهمن ماه سال گذشته موجب شد که مقام معظم رهبری، رئیس جمهور، استاندار و همه مسئولان پای کار بیایند و 23 هزار میلیارد تومان در این زمینه به استان خوزستان اختصاص یابد.

وی با اشاره به حوزه بهداشت و درمان در مدیریت بحران بیان داشت: در بحران‌های امسال اطلاع‌رسانی‌ها خوب بود و همه عوامل موجب شدند که بدترین تابستان در چند دهه اخیر در استان خوزستان با کم ترین تلفات و کم ترین خاموشی‌ها گذرانده شود.

حاجی زاده با بیان اینکه پیک مصرف برق امسال از نیمه دوم خرداد شروع شد، اذعان کرد: براساس گزارش‌های هواشناسی و برق منطقه‌ای توانستیم در مجموع با کاهش 34 روز از ساعات اداری بین 150 تا 200 مگابایت برق در بخش دولتی صرفه‌جویی کنیم. همچنین با مدیریت صنایع فولاد 150 مگابایت دیگر صرفه‌جویی کردیم. در شرایطی که حدود یک‌هفتم مصرف برق کشور را داشتیم ولی خوشبختانه تابستان را با کم ترین خسارات گذراندیم.

مدیرکل بحران استانداری خوزستان گفت: باید در فصل پاییز با مدیریت صحیح شاهد مشکلات تنفسی نباشیم و در این راستا همه دستگاه‌ها نیز باید در فصل پاییز و زمستان وارد کار شوند.

وی خاطرنشان کرد: کلیه درختان مخصوصاً کنوکارپوس باید هرس شوند و شرکت نفت، صنایع فولاد و شرکت‌های دیگر باید در این زمینه همکاری کنند. همچنین باید عملکرد دستگاه‌های عضو به کارگروه به ابلاغ شود.

کیامرث حاجی زاده خاطرنشان کرد: باید آمادگی کامل جهت پیشگیری از بیماری‌های روده‌ای را داشته باشیم، همچنین کلیه بیمارستان‌ها و مراکز اورژانس در سراسر استان آماده‌باش باشند.

وی بیان کرد: همچنین مانور مقابله با ریزگردها، آموزش و اطلاع‌رسانی از طرف صدا و سیما و اصحاب رسانه، انجام شود. بودجه اعتباری برای بخش درمان در زمینه مشکلات تنفسی نیز پیگیری می‌شود.

حاجی‌زاده اظهار داشت: در خصوص مقابله با مشکلات تنفسی ناشی از نخستین باران پاییزی توانستیم از شرکت نفت و سایر شرکت‌ها حدود 500 هزار ماسک FFP2 با قیمت 1100 تومان بگیریم که تاکنون 100 هزار ماسک در انبار قرار دارد و در اختیار هلال احمر قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/گ

توزیع هزاران ماسک هنگام باران پاییزی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.