وی افزود: مهمانان این جشن عروسی در محله شهر بیجار شهر فومن پس از خوردن شام که زرشک پلو با زیتون پرورده بود، مسموم و راهی بیمارستان شدند.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی گیلان اظهار داشت: از زرشک پلو و زیتون پرورده شام این عروسی نمونه برداری شد تا با انجام آزمایش های میکروب شناسی علت مسمومیت غذایی 105 نفر مشخص شود.
کاویانی تصریح کرد: این افراد که جمعه هفته گذشته به علت مسمومیت غذایی دچار بیماری اسهال و تب و لرز شده بودند، در بیمارستان امام حسن مجتبی (ع) فومن درمان شده و بعد از چند ساعت مرخص شدند.