وی افزود: تعداد بارنامه های صادر شده نیز در این مدت نسبت به پنج ماهه سال ۹۵ حدود 12 درصد افزایش داشته است.
پناهنده ادامه داد: در پنج ماهه امسال همچنین شهرستان نهاوند در صدور بارنامه 10 درصد و در تناژ 25 درصد، بهار در بارنامه 32 درصد و در تناژ 70 درصد، اسدآباد در بارنامه 25 درصد و در تناژ 31 درصد، تویسرکان در صدور بارنامه 9 درصد و در تناژ 9 درصد و ملایر در صدور بارنامه 7 درصد و در تناژ 5 درصد افزایش داشته است.
وی اضافه کرد: شهرستان کبودراهنگ نیز در صدور بارنامه 2 درصد افزایش و در تناژ 5 درصد و در شهرستان رزن نیز در بحث صدور بارنامه 4 درصد و در تناژ 8 درصد کاهش داشته است.
معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان در ادامه با تأکید بر نظارت بر شرکت های حمل و نقل استان، یادآور شد: عملکرد مدیران شرکت های حمل و نقل کالا و مسافر استان همدان با هدف نظارت بر وضعیت فنی ناوگان حمل و نقل جاده ای بسیار ضروری است.
پناهنده از روسای ادارات شهرستان ها و کارشناسان حوزه حمل و نقل کالا و مسافر استان خواست نسبت به تصادفات رخ داده در شهرستان ها دقت نظر کافی را داشته باشند.
وی افزود: هر گونه تصادفی که در استان انجام می شود باید رصد شده و علت تصادف و کلیات آن هر چه سریع تر به اداره کل اطلاع داده شود.
این مسئول همچنین به سامانه داشبورد اشاره و خاطرنشان کرد: در این سیستم سازمان راهداری به همه داده های مربوط به بار، مسافر، تعداد ناوگان و رانندگان دسترسی پیدا کرده است و کارشناسان حوزه حمل و نقل کالا و مسافر استان می توانند به شکل آنلاین در این سامانه نسبت به تردد و حمل و نقل جاده ای استان اطلاعات لازم را دریافت کنند.
انتهای پیام/ د