وی افزود: اگرچه در تامین مواد اولیه مشکلی در بازار وجود ندارد اما در یک ماه اخیر به سبب نوسان قیمت محصولات پروتئینی شاهد تنش قیمت نهاده های دامی نظیر جو و ذرت در بازار بودیم .
موافق قدیری از کاهش قیمت جو و ذرت در بازار خبر داد و گفت: اکنون قیمت هر کیلو جو و ذرت به سبب حجم بالای واردات و نبود نقدینگی با کاهش 100 تومانی به طور میانگین 880 و ذرت 850 تومان در بازار عرضه می شود.
رییس انجمن خوراک دام و طیور ادامه داد: قیمت نهادهها در مبادی شمالی نسبت به مبادی جنوبی به سبب حجم واردات و دسترسی به مراکز پرورشی دام و طیور به طور میانگین با تفاوت 20 تومانی در هر کیلو روبرو است.
این مقام مسوول میزان واردات نهادههای دامی را پیش بینی کرد و گفت: همانند سال گذشته میزان واردات جو به دلیل فراوانی تولید داخل کاهش خواهد یافت در حالیکه میزان واردات ذرت و سویا تغییری نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال 590 هزارتن کنجاله سویا وارد شده است، گفت: این رقم در مدت مشابه سال گذشته یک میلیون و 200 هزارتن بوده که این امر بیانگر شرایط مساعد تولید است.
موافق قدیری با اشاره به تاثیر حذف ارز مبادلهای انواع کنجاله در بازار محصولات پروتئینی اظهار کرد: حذف ارز مبادلهای افزایش حداقل 20 درصدی محصولات پروتئینی را به همراه دارد که با رایزنی های صورت گرفته حذف آن اکنون منتفی شده است.
رییس انجمن خوراک دام و طیور ادامه داد: طبق قانون بهبود محیط کسب و کار انتظار می رود که دولت در مسائل کلان بخش خصوصی را در جریان تصمیم های خود قرار دهد تا تنشهای بازار و تولید به حداقل برسد.
وی درباه پیش بینی بازار نهادههای دامی در ماه های آینده یادآور شد: با توجه به حجم بالای واردات، نبود نقدینگی و کاهش تقاضا پیش بینی می شود که قیمت نهاده های اصلی با روند نزولی در بازار پیش رود.
انتهای پیام/