مهناز جعفریان، کارشناس اداره استاندارد گیلان در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به حادثه خیزی شهربازی ها و به تبع آن به خطر افتادن سلامت و جان افراد گفت: مکان هایی عمومی در شهر که دارای وسایل و تجهیزات بازی هستند در زمره زمین های بازی دسته بندی می شوند.
کارشناس اداره کل استاندارد گیلان با اشاره به حوادثی مانند سقوط از چرخ و فلک، جراحت کودکان به دلیل فرسودگی تجهیزات در زمین بازی تصریح کرد: شهربازی و زمین های بازی از اماکن حادثه خیز به شمار می آیند و حتی موارد منجر به فوت در اثر شدت آسیب وارده در این محل ها گزارش شده است.
کارشناس اداره استاندارد گیلان عنوان کرد: زمین های بازی از سال ۸۵ و شهر بازی ها از سال ۸۷ مشنول استاندارد اجباری شدند.
جعفریان در رادیوسلامت با اشاره به اینکه سازمان ملی استاندارد اولین دستگاه دخالت کننده در مسیر استانداردسازی و تایید کیفیت محصول است، عنوان کرد: شهربازیها و زمینهای بازی متعلق به شهرداری، استانداری و فرمانداری ها است و بنابراین، شهرداران، فرمانداران و استانداران در سطح کشور برای استانداردسازی این تجهیزات مسئولیت دارند.
وی افزود: برخی تجهیزاتی که در زمین های بازی و شهربازی ها مورد استفاده قرار می گیرد، تولید داخل است و برخی از سایر کشورها وارد می شود، اما تمام تجهیزات و دستگاه های این اماکن مشمول استاندارد اجباری هستند.
یادآور می شود، نخستین جشنواره کشوری «پیشگیری از سوانح و حوادث» به همت شبکه رادیویی سلامت از چهارم شهریور ماه آغاز شده است و علاقه مندان برای شرکت در این جشنواره می توانند آثار خود تا یکم آذر ماه به دبیرخانه جشنواره به نشانی info@jpsh.ir یا سایت جشنواره به نشانی www.jpsh.ir ارسال کنند.
انتهای پیام/