سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استاد جراحی توراکس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد:

عمل جراحی موفقیت آمیز ۱۹ ساعته سرطان تیروئید در بیمارستان مسیح دانشوری

شادمهر گفت: یک عمل جراحی پیچیده ۱۹ ساعته برای جوانی که مبتلا به سرطان تیروئید بود در بیمارستان مسیح دانشوری با موفقیت انجام شد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد شادمهر استاد جراحی توراکس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نشست خبری که به مناسبت انجام عمل جراحی پیچیده، طولانی و موفقیت‌آمیز سرطان تیروئید یکی از بیماران بیمارستان مسیح دانشوری برگزار شد، گفت: این جوان(فرید لسانی گویا -  31 ساله از اردبیل) مبتلا به سرطان تیروئیدی بود که درمانی جز جراحی نداشت و به رادیوتراپی، شیمی درمانی و یددرمانی مقاوم است، سرطان در این جوان بسیار پیشرفت کرده و تومور بزرگی تمام گلو و اندام های حیاتی عبوری از این منطقه را درگیر کرده بود.

وی ادامه داد: این تومور از جلوی فک‌ بیمار بیرون زده و نای او به اندازه یک تارمو باریک شده بود، وضعیت این جوان به گونه‌ای بود که اقدامات جراحی برایش انجام شد و رگ گردن در وسط تومور بود و طى يك عمل كه 19 ساعت طول كشيد موفق شديم 2 رگ اصلى كه خون را به مغز مى برد حفظ كنيم، البته گردن تخليه شد.

شادمهر افزود: قسمت فوقانی قفسه سینه نیز در این عمل جراحی برداشته شد؛ همچنین از آنجایی که تمام شبکه بازویی و عروق این بیمار درگیر بود، خوشبختانه توانستیم با موفقیت آنها را باز کنیم و برای باز کردن راه غذا نیز از معده بیمار لوله‌ای را به پشت زبانش پیوند زده‌ایم.

شادمهر با بیان اینکه انجام این عمل جراحی نیاز به تجربه و صرف وقت زیادی داشت، گفت: خوشبختانه در بیمارستان مسیح دانشوری این اقدام طی 19 ساعت با همکاری تیم جراحی انجام شد و هیچ اتفاقی برای بیمار نیفتاد؛ بعد از عمل هم حال عمومی بیمار مناسب بود و به جز افت کلسیم که تحت درمان قرار گرفت مشکل دیگری نداشت.

وی افزود: بيش از 2 هزار و 500 جراحی تنگى ناى در بیمارستان مسیح دانشوری انجام می شود که اين ميزان عمل در دنيا در يك مركز نظير ندارد.

شادمهر با اشاره به کیفیت بالای جراحی پیوند ریه در این مرکز درمانی گفت: جراحى ريه در مدت چهار تا پنج ساعت با كمترين خونريزى در ايران و در اين مركز انجام مى شود؛ مرکز درمانی برای پیوند ریه با اين سطح كيفيت در منطقه وجود ندارد.

بیمارستان مسيح دانشورى از نظر تعداد پیوند در خاورميانه و آسيا نظير ندارد

در ادامه قاسم دانشور جراح قفسه سینه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز با بیان اینکه عمل جراحی پیوند ریه با آمار چشمگیری در بیمارستان مسیح دانشوری انجام می‌شود، گفت: این پیوند در منطقه خاورمیانه تنها در ایران و در مرکز مسیح دانشوری انجام می‌شود و نتایج ما در این حوزه بسیار خوب و قابل رقابت با کشورهای پیشرفته است.

وی ادامه داد: پيوند ريه بسيار دشوار است و بیمارستان مسيح دانشورى از نظر تعداد پیوند در خاورميانه و آسيا نظير ندارد، باید توجه داشت که موفقبت در پيوند ريه نياز به كار تيمى دارد و نتايج ما با كشورهاى مطرح در سطح دنيا قابل رقابت است.

دانشور با بیان اینکه براى جراحى پيچيده ريه ٥٠ تا ٦٠ نفر كار تيمى انجام مى دهند، عنوان کرد: برای اولین بار در منطقه خاورمیانه و آسیا حدود 9 ماه قبل توانستیم یک عمل موفقیت‌آمیز پیوند 2 ریه را برای جوانی که مبتلا به نوع خاصی از سرطان ریه بود انجام دهیم و اکنون بعد از 9 ماه حال عمومی او خوب است.

گفتنی است؛ در حاشیه این مراسم مادر بیماری که طی یک عمل پیچیده 19 ساعته جراحی شده بود، در جمع خبرنگاران گفت: امیدوارم امکانات بیشتری در کشور از نظر انجام اعمال جراحی پیچیده ایجاد شود .

وی خطاب به مسئولان عنوان کرد: خوشحالم که فرزندم به لطف خدا با تلاش پزشکان این مرکز درمان شده اما چرا این امکانات را در سایر شهرها و استان‌هایی مانند اردبیل، تبریز و مشهد وجود ندارد؟؛ همه بیماران مجبورند برای درمان به پایتخت بیایند و سرگردان شوند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.