سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه فلفل دلمه ای شکم پر

فلفل دلمه‌ای شکم‌پر طعمی بی‌نظیر و ظاهری فریبنده دارد و بدون شک هر کسی را شیفته‌ی خود می‌کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ فلفل دلمه‌ای شکم‌پر طعمی بی‌نظیر و ظاهری فریبنده دارد و بدون شک هر کسی را شیفته‌ی خود می‌کند.

 

مواد مورد نیاز

-فلفل دلمه ای: 2 عدد
-پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
-پنیر گودا (ورقه ای): 8 ورقه
-قارچ (حلقه ای شده): 500 گرم
-ژامبون گوشت (خردشده): 4 ورقه
-کره: 50 گرم
-نمک و فلفل: به میزان لازم

روش پخت

1. فلفل دلمه ای را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و داخل آن را خالی کنید. بعد بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.

2. کره را داخل تابه ای گرم کرده و پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود.

3. قارچ را به مواد افزوده و با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازد. بعد ژامبون را به آن افزوده و تفت دهید.

4. نمک و فلفل مواد را اندازه کرده و از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی از حرارت آن کاسته شود.

5. داخل هر نیمه از فلفل دلمه ای، یک ورقه پنیر قرار داده و با استفاده از قاشقی داخل آن را از مواد پر کرده و مجدد یک ورقه پنیر روی آن قرار دهید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).

6. فلفل دلمه ای را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید. بعد آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 30 دقیقه (یا تا زمانی که فلفل دلمه ای پخته و پنیر ذوب شود) بپزید.

منبع:برترین ها

انتهای پیام/

 

روش پخت فلفل دلمه‌ای شکم‌پر با طعمی بی‌نظیر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.