به گزارش دیلیمیل، به رغم یافتههای این پژوهش، متخصصان گمان میکنند شاید این نتایج با سن بالای زنان و سایر خطرات سقط جنین مرتبط بوده باشد و مستقیما به تزریق واکسن آنفلوآنزا ربطی نداشته باشد.
در همین حال مقامات بهداشتی اعلام کردهاند این تحقیق هیچ دلیلی برای تغییر توصیه به واکسینه شدن زنان باردار در مقابل آنفلوآنزا ایجاد نمی کند زیرا ابتلا به آنفلوآنزا خطر بیشتری برای زنان و جنینشان دارد.
مرکز پیشگیری و کنترل بیماریها به گروهی از پزشکان در کنگره متخصصان زنان و زایمان هشدار داده است که این مطالعه دارد موجی بالقوه نگرانکننده در میان زنان آبستن ایجاد میکند.
دکتر لورا رایلی، هدایتکننده کمیته ایمنسازی مادران و متخصص زایمان در بوستون از این مرکز و محققان خواسته است که تحقیق در این زمینه را ادامه دهند اما گفته است که به عنوان مدافع حقوق زنان باردار امیدوار است مردم نترسند و واکسینهشدن را متوقف نسازند.
مطالعات گذشته، واکسیناسیون در برابر آنفلوآنزا را طی دوران بارداری ایمن تشخیص دادهاند، هرچند که تحقیقات اندکی درباره عوارض احتمالی تزریق این واکسن در سهماهه اول حاملگی وجود دارد.
آنفلوآنزا و عوارض آن سالانه جان هزاران آمریکایی را میگیرد و بخصوص زنان حامله، کودکان و سالمندان در معرض خطر آن قرار دارند.
منبع: سلامت آنلاین
انتهای پیام/