وی تعداد مساجد این شهرستان را ۳۰۰ مسجد در شهر و روستا اعلام کرد و افزود: همچنین ۶۲ حسینیه نیز در سامانه موقوفات ثبتشده و تحت تولیت اوقاف درآمده است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بروجرد با اشاره به لزوم اجرای امینانه نیات واقفین عنوان کرد: تمام کرایههای رقبات به نرخ روز حساب میشود، اما متأسفانه در بروجرد برخی مستأجران رقبات از ۲۷ سال پیش تاکنون کرایهای پرداخت نکردهاند که امر سبب ایجاد دین شرعی برای آنها میشود و درمجموع قریب به ۴۰۰ میلیون تومان از مردم بابت این کرایهها طلبکار هستیم.
وی در رابطه با درآمدهای حاصله از امامزادگان این شهرستان نیز گفت: امامزادگان، موقوفات و یا زمینیهای وقفی وجود دارد که ریالی درآمد ندارند که در زمینهٔ بقاع فاقد درآمد از حضور خیران استفاده میشود و در زمینهٔ استفاده از موقوفات سرمایهگذارانی برای سرمایه گذاری در آنها بهصورت شراکتی دعوت میشود.
ارکبان با اشاره به دعوت از پنج سرمایهگذار به شهرستان بروجرد برای سرمایهگذاری در املاک وقفی اوقاف بیان کرد: از جمله سرمایهگذاریهای وقفی که منبع درآمد خوبی شده پاساژ کوثر بروجرد است که زمین فاقد سرمایه بهصورت مشارکتی سرمایهگذاری شد و با توجه به ارزش زمین درآمد حاصله از آن بهصورت شراکتی محاسبه میشود.
وی با بیان اینکه نذورات امامزاده جعفر جوابگوی آزادسازی حریم این امامزاده نیست، تصریح کرد: در این زمینه شهرداری و هیچیک از نهادهای مسئول برای مشارکت در امر آزادسازی حریم این امامزاده پایکار نیامدند و عملکرد آنها تنها در حد حرف بود و بهرغم اینکه اعلام شد ۱۳ سال پیشطرح جامع ارائه دادهشده، اما ۱۳ قدم برای این کار برداشته نشده و نیاز به اعتبارات میلیاردی برای این منظور وجود دارد.
به گفته رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بروجرد برای آزادسازی حریم این امامزاده در فاز نخست قریب به ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای خریداری املاک مردم به نرخ کارشناسی نیاز است، اما درآمد حاصله از این امامزاده جوابگوی حقوق خدام این بقعه هم نمیشود بنابراین نمیتواند جوابگوی نیاز ساختوسازها باشد.
انتهای پیام/پ