این مهندس جوان پس از سالها بررسی و تحقیق، سرانجام توانست ایده خود را در مورد احداث بزرگراه هوشمند در جادههای تاریک و غیر قابل رویت شهر اوس عملی کند.
در ساخت این جاده، از چراغهای تعاملی، انرژی هوشمند و علائم جادهای سازگار استفاده شده است. دان روسئگارد در این پروژه به معرفی ایده "نوآوری بصری" پرداخته است؛ نوآوریای که تغیرات دما و نور را تشخیص و به آنها پاسخ میدهد. هنگام تاریک شدن هوا، چراغهای هوشمند تعبیه شده در اطراف این جاده روشن میشوند که این کار بوسیله اعمال پودر عکس لومنیزاسیون خاصی که درون آنها وجود دارد به سطح انجام میشود.
در طول روز پنلهای انرژی این چراغهای هوشمند، نور خورشید را برای استفاده در شب ذخیره میکنند که میتواند آنها را به مدت 10 ساعت روشن نگه دارد. در طراحی این بزرگراه نشانههای جادهای استفاده شده است که نسبت به تغییرات آب و هوایی حساس است و با تغییر رنگ واکنش نشان میدهند. به عنوان مثال در هوای سرد، رنگ این چراغها به شکل یخ کریستالی درمیآید تا از این طریق به رانندگان درباره تغییر دمای هوا و لغزندگی و رطوبت جاده هشدار داده شود.
طراح این بزرگراه هدف از احداث آن را ایجاد تعامل و پایداری بیشتر با استفاده از نشانههای نوری و انرژی بیان کرده است. این جاده به عنوان یکی از امنترین و مقاومترین جادههایی است که قابلیت سازگاری با ترافیک و شرایط آب و هوایی را دارد.
هلند هماکنون در حال احداث و گسترش دومین بزرگراه هوشمند خود نیز هست و دو کشور چین و ژاپن هم با الگوبرداری از طرح این جاده هوشمند، اقدام به احداث نمونههایی از آن کردهاند.
در ادامه تصاویر و قیلمی از عملکرد این بزرگراه هوشمند به هنگام شب را مشاهده میکنید.
انتهای پیام/
اینا رفتند دگ نمیشه
همینا میتونن میدونی از بس روحیه کار جهادی دارن
اینجا تو بزرگراه ها تا آخرالزمان عوارض میگیرن.
خصوصا مسیر سیرجان به کهنوج ...
قربون سیرجونی ها و کهنوجی ها ... فقط مزاح بود . یاعلی