وی عنوان کرد: نداشتن تحرک کافی، مشکل بزرگ و عمده کشور است و این مسئله خطر ریسک ابتلا به دیابت و بیماری های قلبی را افزایش می دهد و عامل بروز بسیاری از سرطان ها می شود.
عبدالهی ادامه داد: میزان مصرف شکر و نمک در کشور بیش از حد استاندارد سازمان جهانی بهداشت است و به همین خاطر وزارت بهداشت دستور کاهش نمک در نان ها را ابلاغ کرده است و نظارت جدی بر نانوایی ها دارد.
وی تاکید کرد: میزان نمک مصرفی مردم ایران روزانه در حدود 12 گرم است که بر اساس دستور العمل سازمان بهداشت جهانی این میزان باید به 5 گرم در روز برسد زیرا نمک به عنوان یک فاکتور خطر محسوب می شود.
عبدالهی گفت: قانون میزان نمک موجود در نان بازنگری شده و نانواییها مورد پایش قرار میگیرند و بیش از 50 درصد از نانوایی ها قانون میزان نمک کاربردی را رعایت می کنند.
انتهای پیام/