به محض آن که یکی از اعضای خانواده، فعّالیّتهای آنلاین خود را آغاز میکند، فارغ از آن که در چه سنّ و سالی هستند، زمان آموزش وی درباره امنیت سایبری فرا میرسد. والدین باید آگاه باشند که نداشتن اینترنت در منزل به معنی عدم وجود خطر نیست.
وی افزود: زیرا فرزندان به راحتی میتوانند در هرجایی از خانه گرفته تا مدرسه و در میان دوستان گوشی تلفن همراه خود را به اینترنت متصل و از این فضا استفاده نمایند. همچنین با توجه به اینکه خیلی از مقالات آموزشی از طریق اینترنت منتشر میشود نمیتواند جلوی دسترسی فرزندان به این دنیای بزرگ و مفید اما پر خطر را گرفت، لذا والدین باید هشدار امنیتی را جدی بگیرند.
رییس پلیس فتا استان کرمانشاه در ادامه به ولدین توصیه کرد: خانوادهها حتماً تهدیدها و آسیبهای اینترنتی را برای فرزندان خود گوشزد کرده و همچنین از نرم افزارهای نظارت والدین استفاده نمایند تا بتوانند تمام وب سایتهای بازدید شده توسط فرزندان خود تسلط داشته باشند.
سرهنگ کریمی ادامه داد: والدین به نوجوانان خود گوشزد نمایند افرادی را که به صورت آنلاین در اینترنت با آنها گفتوگو میکنند غریبه بوده و به هیچ وجه با آنها ملاقت حضوری برقرار ننمایند.
این مقام ارشد انتظامی در ادامه ضمن اشاره به نقش والدین در تربیت سایبری فرزندان گفت: پدر و مادر باید مشوق فرزندان خود باشد به طوری که زمانی مطلب جدیدی را یاد میگیرند سریع آنرا برایشان توضیح دهند به این صورت میتوانند نظارت بیشتری برروی فعالیتهای آنها داشته باشند و بایستی برخرید و استفاده از بازیهای رایانهای فرزندان خود نظارت کافی داشته باشند.
سرهنگ کریمی در پایان گفت: پلیس فتا از همشهریان درخواست میکند در صورت مواجه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرسCyberpolice.ir بخش تماس با ما گزارش کنید.
انتهای پیام/