قيصرى با بيان اينكه اختلالات خواب يكى از محورهاى مهم كنگره است، گفت؛ ير اساس مطالعه اى گيترده در آمريكا نشان داده شده است كه اختلالات خواب در ترافيك عملكرد و بازده كارى و بيسارى موضوعات تاثيرگذار است و هزينه هاى هنگفتى را از نظر اقتصادى به كشورها تحميل مى كند.
وى عنوان كرد: درمان قطعى اختلالات خواب در دنيا شناسايى نشده است و به كمك سونوگرافى هنگام خواب مى توان از بروز وقفه تنفسى ، فشارخون، نبض، سطح اكسيژن و تشخيص اختلالات خواب آگاه شد.
رئيس ششمين كنگره راينولوژى با اشاره به تبليغات ماهواره ای در زمينه درمان اختلال خواب و فروش برخى دستگاه ها گفت: روش هاى تبليغاتى ماهواره ها در درمان اختلالات خواب پایه علمى ندارند و هيچ كدام كارآمد و موثر نيست.
وى ادامه داد: به دليل گسترش جراحى پلاستيك در كشور بهتر است متخصصان از آخرين پيشرفت ها باخبر شوند.
قيصرى با اشاره به افزايش جراحى هاى زيبايى بينى در كشور گفت: جراحى زيبايى بينى 2 بعد دارد كه يك بعد آن اطلاع رسانى به متخصصان راينولوژى است تا اينكه در انجام جراحى چه نكاتى را در نظر داشته باشند و از به روزترين روش ها استفاده كنند.
وى افزود: بخشى مربوط به جراحى پلاستيك بينى در جامعه است، جراحى هاى زيبايى در همه دنيا و به خصوص كشورهاى توسعه يافته در حال افزايش است، در آسيا، كره جنوبى رتبه نخست دارد و در ايران بيشترين جراحى زيبايى مربوط به جراحى بينى است.
قيصرى با تاكيد بر اينكه بينى در تنفس نقشى مهمى دارد و كوچك كردن آن تا حدى مجاز است، گفت: بينى تنها كانال عبور هوا نيست بلكه فيزيولوژى پيچيده اى دارد و در تنفس تاثير زيادى مى گذارد، همچنين رطوبت درجه هواى تنفس را تنظيم می كند و مانع از ورود آلودگى ها به بدن مى شود به همين دليل كوچك كردن بينى بيش از حد عوارض زيادى دارد.
رئيس ششمين كنگره راينولوژى گفت: تنفس از دهان با بينى متفاوت بوده و حتى در سردترين مناطق جهان دماى هوا در ريه ها مشابه فردى در گرم ترين نقطه كره زمين يا تنها با يك درجه تفاوت است .
انتهای پیام/