سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتحادیه صنف نانوایان همدان:

بربری و سنگک نان محبوب همدانی ها

رئیس اتحادیه صنف نانوایان همدان گفت: مردم همدان بیشتر از نان‌های حجیم مانند سنگک و بربری استفاده می‌کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ ابوذر گل‌محمدی رئیس اتحادیه صنف نانوایان همدان با اشاره به اینکه  مردم همدان بیشتر از نان‌های حجیم مانند سنگک و بربری استفاده می‌کنند گفت: نان‌های فانتزی مشتریان محدودی دارد به همین علت افرادی که در سطح کلان به تولید نان به شیوه‌های صنعتی می‌پردازند با مشکل مواجه می‌شوند و به علت محدودیت بازار و مشتری، شکست می‌خورند.

وی افزود: بیش از 97 درصد از نانوایی‌های کشور سنتی است و 3 درصد مابقی که به تولید صنعتی نان می‌پردازند، مشتریان زیادی ندارند.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان همدان علت زود بیات شدن نان را نحوه نگهداری آن بیان کرد و گفت: مصرف‌کنندگان به اندازه نیاز روزانه خود نسبت به خرید نان اقدام کنند و در صورت خرید برای چند روز باید در هنگام خرید نان از سفره‌های پارچه‌ای بهره ببرند و پس از اینکه نان کاملا خنک شد آن را در کیسه های  پلاستیکی و در فریزر نگهداری کنند تا زود بیات نشود و قابل مصرف باشد.

تعداد کل نانوایی‎های سنتی استان، یک‌هزار و 891 واحد است.

انتهای پیام/ص.ف

بربری و سنگک بیشترین قوت همدانی ها

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.