بعضی در زمینه شاهد رشد قابل ملاحظه ای هستند مانند افغانستان. به خصوص در شمال کشور و ولایت بلخ. در حال حاضر تعداد 800 فارم کوچک، متوسط و بزرگ مرغداری در ولایت بلخ موجود اند و این تعداد افزایش می یابد. “
سراج الدین مهربان رئیس زراعت، آبیاری و مالداری گفت: ” این چنین فرصت ها، فعالان صنعت مرغداری را قادر میسازند تا افکار خود را شریک نموده و به منظور افزایش تولید و فروش خود کسب و کارها را باهم شریک و مقایسه نمایند.”
در این کنفرانس حدود 160 تن از مرغداران، تهیه کنندگان و نمایندگان سازمان های غیر دولتی و شرکت های تجارتی از کابل و ولایات بلخ، بغلان، کندز و ننگرهار اشتراک ورزیدند.
شرکت کنندگان در مورد وضعیت فعلی صنعت مرغداری و بهبود بالقوه آن، بحث نمودند. در این کنفرانس تمرکز ویژه بر وضعیت فعلی صنعت مرغداری در بلخ، کندز و جلال آباد و در دسترس بودن امکانات جدید برای مرغداری، بود.
این کنفرانس حدود 27 تن تولید کننده، تجار، واردکننده و تولید کنندۀ خوراک مرغ را اجازه داد تا محصولات و خدمات خود را ارائه نمایند. علاوه بر این، کنفرانس متذکره فرصتها را برای مذاکرات تجارتی، معاملات و مدیریت قراردادها، ارائه نمود.
قابل ذکر است که برنامه همکاری افغان-آلمان برای انکشاف پایدار اقتصادی و ترویج اشتغال برای تقویت کسب و کار و ایجاد اشتغال در افغانستان فعالیت های مختلف را در پنج زنجیره ارزش های زیر کمک می کند.
انتهای پیام/