وی با اشاره به اینکه نگاه کلینگر مردان در کنار نگاه عمقی و جزئینگر زنان و ظرافت کار و تصمیمگیری آنان میتواند یک الگوی متعادل و متوازن در برنامهریزیها و تصمیمگیریها باشد، تصریح کرد: حضور زنان در مدیریت شهری میتواند باعث ایجاد شهری مهربانتر، آرامتر و مسالمتجویانهتر باشد.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر همدان با تأکید بر اینکه حضور اجتماعی زنان در سالهای گذشته گستردهتر شده است، عنوان کرد: با آنکه از زنان در پستهای مدیریتی و کلان بیشتر به عنوان مشاور استفاده شده است اما در مقام عمل درصد بسیار کمی از زنان توانستند در حوزه مدیریتی راه یابند و امکان آزمون و خطا و به ثمر نشاندن دیدگاههایشان را پیدا کنند.
سلماسی با بیان اینکه زنان مشاوران خوبی برای حل بسیاری از چالشهای موجود در مدیریت شهری هستند افزود: تعداد مدیران خانم شهرداری همدان در حوزههای مختلف به اندازه انگشتان یک دست هم نمیرسد که البته این گره خود با چالشهای مختلفی از جمله مسائل خانوادگی و اجتماعی نیز درگیر هستند و برخی کارمندان خانم شهرداری نیز نمیتوانند به اندازه کافی وقت در اختیار حوزهای مدیریت شهری قرار دهند.
وی گفت: یکی از مطالبات ما در شورای شهر این است که مسیر رشد و پیشرفت و توانمندسازی و ایجاد اعتماد به نفس آنها در بخشهای مختلف مدیریت شهری متناسب با تخصص، علاقه و روحیات آنها ایجاد شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر همدان با اشاره به حمایت خود از بانوان در اداره امور شهری ادامه داد: انتظار میرود شهردار آینده همدان در یک برنامهریزی مدون و مناسب، حمایت خود را از بانوان را با ایجاد شرایط حضور حداکثری آنها همراه با ارتقای شغلی بر حسب شایستهسالاری و توانمندی نشان دهد.
انتهای پیام/ص.ف