وی درباره هجدهمین جشنواره تئاتر آیینی و سنتی در مقایسه با سالهای قبل گفت: ما سعی کردیم نسبت به دوره گذشته از لحاظ کمی و کیفی، رشد قابل توجهی داشته باشیم. یکی از اتفاقات ویژه در این دوره، این بود که ما بخش «جوانههای نمایش ایرانی» را برپا کردیم و استقبال چشمگیری را هم شاهد بودیم. هنرمندان کودک و نوجوان برای ما هنرنمایی کردند که این بسیار حائز اهمیت بود. کیفیت کارها نسبت به دورههای گذشته کم کم عوض میشود و هنرمندان جوان مطالعه میکنند، تجربه میکنند و ما از نظر کمی و کیفی با رشد روبهرو میشویم. من فکر میکنم که بعد از دو یا سه دوره نه تنها در تهران، بلکه در شهرستانها هم این جشنواره به طور همزمان برگزار میشود.
دبیر این جشنواره، درباره اهدای مجوز اجرای عمومی به آثار پذیرفته شده در جشنواره تئاتر آیینی اظهار کرد: آثاری که برای حضور در این جشنواره تولید شده بود، قطعاً مجوز اجرای عمومی میگیرند ولی آثاری که قبلاً اجرا شده بودند و در بخش مرور جشنواره حضور داشتند، به اختیار خودشان است مجوز بگیرند یا نه!
فتحعلی بیگی در پایان درباره چشمانداز نوزدهمین جشنواره تئاتر آیینی و سنتی گفت: ما طبیعتاً در پایان هر دوره، برای دورههای بعد سیاستگذاری میکنیم. یکی از سیاستهایی که قرار است در دوره بعد جشنواره بنا به گفته مهدی شفیعی مدیرکل مرکز هنرهای نمایشی به اجرا برسانیم، این است که بخش پژوهش و انتشارات را توسعه دهیم. ما به سمتی می رویم که بتوانیم آثار نمایشی قابل توجهی را از نویسندگان و هنرمندان آماده و چاپ کنیم. در کنار اینها، قرار است کارگاههای آموزشی برگزار کنیم تا خلأ آموزش برطرف شود.
انتهای پیام/