سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

امانی در نطق پیش از دستور:

90 درصد سرویس های مدارس تحت نظارت نیستند

عضو کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران گفت:نظارت فقط بر 10 درصد سرویس مدارس وجود دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ شهربانو امانی عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در هفتمین جلسه علنی شورای شهر که امروز(سه شنبه) برگزار شد، در نطق پیش از دستور خود  اظهار داشت: با توجه به لزوم ایمنی سرویس مدارس و با توجه به وجود 330 باب مدرسه لازم است تمهیداتی برای حمل ونقل دانش آموزان در نظر گرفته شود.

وی افزود: هر ساله افزایش 30درصدی ترافیک در 2هفته اول مهر ماه پیش بینی می شود که 16درصد آن به سفرهای دانش آموزان اختصاص دارد.

امانی اظهار داشت:طبق قانون، تهیه و تدارک سرویس مدارس برعهده شهرداری ها و استفاده نکردن  از سرویس های غیر محاز بر عهده خانواده ها است.

عضو کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای شهر تهران بیان کرد:طبق گزارش های رسیده فقط 10درصد سرویس های مدارس تحت نظارت هستند.

امانی بیان کرد:با توجه به وجود حدود 13 هزار و سیصد باب مدرسه و قریب به دو و نیم میلیون دانش آموز که تعداد 5400 تن از آنها را دانش آموزان مدارس استثنایی تشکیل می دهند، لازم است تمهیدات و پیش بینی های ویژه برای سهولت رفت و آمد آنها در نظر گرفته شود.

افزایش 30 درصدی ترافیک در 2 هفته اول مهرماه

وی افزود: هر ساله افزایش 30 درصدی ترافیک در دو هفته اول مهر ماه نسبت به تابستان پیش بینی می شود که 16 درصد از این میزان به سفرهای آموزشی اختصاص دارد.

امانی با بیان اینکه برنامه ریزی برای ساماندهی سرویس های مدارس پیش از شروع سال تحصیلی، می تواند باعث افزایش ایمنی دانش آموزان، کاهش بار ترافیکی و تامین آرامش خاطر خانواده ها باشد، گفت: بر اساس مصوبه سال 1387 کمیسیون اصل 138 قانون اساسی که تاکنون معتبر و ملاک عمل است، قرارداد سرویس حمل و نقل دانش آموزان توسط مدیران مدارس منعقد می شود.


عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا گفت: طبق بند ب ماده 6 و ماده 7 مصوبه مزبور، مرجع احراز صلاحیت و صدور مجوز برای رانندگان بر عهده شهرداری است و در تبصره 2 ذیل ماده 5، به کار گیری خودروهای متفرقه، ممنوع و عواقب آن بر عهده استفاده کنندگان است که مطابق تبصره ذیل ماده 12، پلیس راهنمایی رانندگی موظف است تخلفات رانندگان سرویس های مدارس را به آموزش و پرورش و شهرداری گزارش بدهد.

اماتی ادامه داد: تکالیف مطرح شده در این مصوبه در راستای افزایش ایمنی فرزندان عزیز به پلیس محول شده ولی بررسی ها، حاکی از اجرایی نشدن دقیق آن در سنوات گذشته است.

وی افزود: امید است که از سال جاری مراتب به دقت مدنظر قرار گرفته و شهرداری تهران پیگیر وصول گزارشات مربوطه باشد.

عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع ایمنی سرویس مدارس و اینکه در مصوبات اخیر شورا، در این خصوص تنها چند بند و تبصره دیده می شود، باید شهرداری تهران مکلف شود لایحه ای صرفا در خصوص سرویس مدارس با بیان جزئیات به شورای اسلامی شهر تهران ارائه کند و یا کمیته ایمنی شورای اسلامی شهر تهران طرحی را در این خصوص تهیه و به شورا ارائه بدهد.

امانی گفت: لازم است با هماهنگی شهرداری تهران ، پلیس راهنمایی و رانندگی و سازمان ملی استاندارد ایران دستورالعملی در خصوص ایمنی خودروهای اختصاصی سرویس مدارس تهیه شود.


انتهای پیام/



تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.