وی افزود: در سیاستهای اصلی وزارت صنعت، معدن و تجارت زنجیره پوشاک مورد توجه ویژه قرارگرفته است که در این راستا یکی از استانهای هدف، لرستان است که بانوان در تحقق این امر میتوانند بسیار تأثیرگذار باشند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان لرستان عنوان کرد: ایجاد شهرکهای کارگاهی پوشاک در دستور کار قرار میگیرد و سال آینده مطمئناً با برنامهریزی مناسب محقق خواهد شد؛ لرستان استانی توانمند در حوزه صنایع معدنی، پوشاک، نساجی و دارویی بوده که مطمئناً حمایت همهجانبه از این واحدها در اولویت اقدامات مسئولان قرار دارد.
وی بیان کرد: باید با برنامهریزی مناسب ایجاد ثروت کرد، تکیه به دستگاههای دولتی، بخشنامهها و سایر موارد اقدامی مؤثر است و باید بهصورت ویژه مدنظر بانوان قرار گیرد، اما همواره چارهساز تمام مشکلات نیست.
صفی خانی به ایجاد تشکلها و حرکتهای اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در استان اشاره کرد و گفت: ایجاد تعاونیها، صندوقها، شرکتهای توسعه منطقهای باید در دستور کار بانوان قرار گیرد؛ اگر وامهای خانگی که گردش مالی بالایی دارند جهتدار شده و در قالب یک پکیج سرمایهگذاری تعریف شوند بهطورقطع میتواند اقتصاد یک منطقه را کاملاً تغییر دهد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان لرستان تصریح کرد: نرخ مشارکت بانوان در لرستان پایین است که باید ارادهها قویتر شود، نگرشها نیز تغییر یابد و از ظرفیت بانوان خوشفکر و توانمند استفاده کرد؛ باید صندوقهای سرمایهگذاری ویژه بانوان ایجاد شود و بانوان در ساختار بخش خصوصی توانمند قوی در قالب تشکلها قرار گیرند تا شاهد تحرک جدی در حوزههای مختلف استان باشیم.
انتهای پیام/پ