رشید قربانی مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در گفت و گو با گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ؛ در خصوص لزوم تقویت فعالیتهای فرهنگی در کردستان گفت: خواستههای فرهنگی مردم از هنجارها و ارزشهای جامعه و بخشی هم از مسائل مذهبی نشات میگیرد و باید این موارد دستمایهای برای تقویت مسائل فرهنگی در استان باشند.
وی با اشاره به اینکه تقویت فعالیتهای فرهنگی در کردستان آسایش و آرامش بین مردم را به دنبال دارد، افزود: بالاترین کار در تقویت مسائل فرهنگی درواقع تقویت مسائل اخلاقی، تعامل کردن، برخورد مناسب با همدیگر و ایجاد زمینه آرامش برای همدیگر است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان بیان کرد: تقویت آداب و رسوم و آنچه که علاقمندی مردم را به دنبال دارد به ویژه در حوزه هنر و در قالب تاتر، سرود، نمایش، انشاءنویسی و غیره میتواند به تقویت مبانی فرهنگی بینجامد.
قربانی اضافه کرد: آموزش و پرورش کردستان نیز به منظور گسترش و تقویت فعالیتهای فرهنگی در میان دانشآموزان با اجرای برنامههای متنوعی از جمله سرود، تئاتر، انشاءنویسی، برگزاری مسابقات مختلف به رشد و توسعه فرهنگی میان دانشآموزان میاندیشد.
وی از فرهنگ به عنوان مجموعه آداب و رسوم، اخلاق و هنری که مردم آن را پذیرفته و به انجام آن متعهد هستند اشاره و یادآور شد: همه باید برای تقیوت فرهنگ بکوشیم و تقویت حقوق بین فردی را نیز مورد توجه قرار دهیم.
قربانی همچنین بر تقویت روابط سلسله مراتب بین افراد نیز تاکید کرد و افزود: اگر به اجزای فرهنگی در جامعه توجه شود بیشک وضعیت فرهنگی نیز تقویت خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در خصوص تعاملات بین ادارات فرهنگی استان اضافه کرد: تعامل بین فردی مسوولان فرهنگی کردستان مستمر و مطلوب است اما نباید فعالیت ارگانها و نهادهای فرهنگی به کمرنگ شدن فعالیتهای یکدیگر بینجامد چرا که موازی کاری دستگاههای فرهنگی آفت است.
انتهای پیام/ م ح