اسکندری افزود: از این میزان 14هزارو 6 هکتار باغات بارده و 5هزارو 800 هکتار باغات غیر بارده و جوان می باشد.
وی ادامه داد:هر ساله برداشت زیتون کنسروی از نیمه دوم شهریور ماه شروع و تا اواخر مهرماه ادامه می یابد.
مدیر جهاد کشاورزی طارم ادامه داد:با توجه به خسارت های وارده به محصول زیتون در سال جاری پیش بینی می شود بیش از 30 هزار تن محصول زیتون برداشت شود .
اسکندری اضافه کرد:با توجه به اینکه سالانه 80 درصد محصول به صورت کنسروی برداشت می شودپیش بینی می شود که حدود 24هزار تن محصول کنسروی برداشت شود.
وی اضافه کرد:تعداد بهره برداران زیتون در این شهرستان 8700 نفر می باشند که در مجموع 250 هزار نفر روز در برداشت زیتون مشغول بوده و از این طریق کسب درآمد می نمایند.
مدیر جهاد کشاورزی ادامه داد:پیش بینی می شود که در آمد ناخالص حاصله از برداشت کنسروی زیتون به 1440 میلیارد ریال برسد.
اسکندری افزود:ارقام زیتون داخلی مورد کشت شهرستان شامل : زرد زیتون،روغنی، شنگه،ماری وگلوله زیتون می باشند که رقم زرد زیتون با 90 درصد سطح زیر کشت بیشترین سطح را در بین ارقام زیتون دارا است.
وی تصریح کرد:از ارقام خارجی کشت شده در سطح شهرستان می توان به کنسروالیا، مانزانیلا، کرونائیکی و آربکین اشاره کرد که بخاطر سازگاری با منطقه و عملکرد بالا و خصوصیات خوب در حال گسترش می باشند.
گفتنی است :با توجه به عدم استفاده از سموم شیمیایی در زمان تشکیل میوه تا زمان برداشت محصول زیتون شهرستان و استفاده اصولی از کودها ی شیمیایی و کودهای دامی،کمپوست و .. محصول تولیدی از نظر باقیمانده سموم و کودهای شیمیایی در حد مجاز و استاندارد قرار داشته و به همین دلیل، طرفداران زیادی در بازارهای داخل برای آن وجود دارد .
بطوریکه زیتون تولیدی شهرستان به اقصی نقاط کشور از جمله استانهای گیلان،قزوین،تهران،قم،مرکزی،همدان، تبریز، مازندران و گلستان و سایر شهرستان های استان زنجان بصورت کنسرو زیتون صادر می شود.
انتهای پیام/ن