وی ادامه داد: میزان فلر عربستان حدود 1.6 درصد است در حالی که حجم فلر سوزانده شد در پالایشگاهها و اسکلههای نفتی کشور ما 6 الی 7 برابر عربستان برآورد شده است.
نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی ایران بیان کرد: سال 92 در اوایل تصدی زنگنه به سمت وزارت نفت، اعلام شد که ظرف مدت یک ماه فلرهای خوزستان تعیین و تکلیف شده و حتی این موضوع در برنامه پنجم توسعه نیز گنجانده شد، اما در عمل هیچ اتفاقی نیفتاد.
خادمی درباره ضرورت ساماندهی این گازها گفت: فلر از مشتق های جانبی نفت محسوب میشود، بنابراین سوزاندن و بهرهبرداری نکردن از آن به نوعی ضرر و برباد رفتن سرمایه ملی است، ضمن اینکه به علت ترکیب های موجود در این گاز منتشر شدن در هوا و استنشاق آن در طولانی مدت خساراتی را بر سلامتی مردم و محیط زیست تحمیل خواهد کرد.
وی با بیان اینکه استفاده از فلر در جهت تولید برق و احداث واحدهای GTL و Mini LNG امکان پذیر است، افزود: با اینکه در برنامه پنجم توسعه فروش گاز فلر به شرکتها و تولید بهینه به روشهای متعدد از آن ذکر شده بود ولی در نهایت نتیجهای حاصل نشد.
نائب رئیس کمیسیون انرژی مجلس در پایان گفت: ما میتوانیم با تبدیل گاز فلر به سرمایه از آن در نیروگاهها، پتروشیمیها و ... استفاده و از آسیب وارده بر محیط زیست جلوگیری کنیم.
انتهای پیام /