وی افزود: لازمه ریشهکن کردن بیسوادی بستن مبادی بیسوادی بوده و مجموعه آموزش و پرورش در این راستا برنامههایی از قبیل جذب حداکثری اولیای بیسواد را داشته و برای رسیدن به این هدف برنامههای پیشبینی شده را در اولویت قرار داده است.
معاون سوادآموزی استان افزود: علاوه بر تلاشهای مجموعه سوادآموزی و آموزش و پرورش نیاز به همت ملی داریم تا هر چه سریعتر بیسوادی را در استان به صفر برسانیم.
معاون مدیرکل آموزش و پرورش با بیان اینکه میانگین کشور در جذب اولیای بیسواد ۵۵.۳۹ درصد است، خاطرنشان کرد: این در حالی هست که استان دارای میانگین ۷۵.۱ درصدی بوده و در رتبهبندی جذب اولیای بیسواد رتبه ۶ کشوری را کسب کرده است.
وی در ادامه با اشاره به شعار سوادآموزای یونسکو در سالجاری با عنوان «سوادآموزی در دنیای دیجیتال» اضافه کرد: در همین راستا استان اقدام به برگزاری کلاسهای آموزش رایانه(ICDL) در بین سوادآموزان دوره انتقال کرده و امسال در ۱۰ ناحیه و منطقه بیش از ۲۰۰ نفر تحتپوشش این دورههای آموزشی قرار خواهند گرفت.
اشرفی ادامه داد: استان آذربایجانشرقی براساس ارزیابی عملکرد سالانه استانها توسط سازمان سوادآموزی کشور در تعداد برگزاری شورای پشتیبانی سوادآموزی و بهرهگیری از سامانه سوادآموزی رتبه اول کشور را به دست آورده است.
معاون سوادآموزی استان در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص حقالزحمه و پاداش مصوب سال ۹۶ را برای آموزشدهندگان و سوادآموزان بیان کرد: حقالزحمه آموزشدهندگان بهازای قبولی هر سوادآموز 6 میلیون و 800 هزار ریال و حقالزحمه آموزشدهندگان بهازای قبولی هر سوادآموز معلول 10 میلیون ریال و پاداش سوادآموزان خودآموز در صورت قبولی 7 میلیون و 200 هزار ریال و پاداش سوادآموزان حاضر در کلاس در صورت قبولی یک میلیون و 440 هزار ریال خواهد بود.
انتهای پیام/خ