به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،سرهنگ " سيد مصطفي مرتضوي" رييس پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات فرماندهي انتظامي استان اصفهان اظهار داشت: در پي شكايت تعدادي از شهروندان مبني بر اينكه از حساب آنها به صورت اينترنتي سرقت شده ، بررسي موضوع به صورت ويژه در دستور كار ماموران پليس فتاي اصفهان قرار گرفت .
سرهنگ مرتضوي بيان كرد : با شروع تحقيقات اوليه و بررسي هاي تخصصي مشخص شد فردي با راه اندازي يك سايت جعلي فروش شارژ تلفن همراه به صورت اينترنتي از شهروندان كلاهبرداري كرده است .
وي افزود: سرانجام فرد كلاهبردار كه در خارج از استان اصفهان سكونت داشت شناسايي و پس از هماهنگي با مقام قضايي و كسب نيابت قضائي يك اكيپ از ماموران مجرب به مخفيگاه اش اعزام و او را دستگير كردند.
اين مقام انتظامي با اشاره به اينكه اين فرد از 150 كاربر 400 ميليون ريال به صورت اينترنتي سرقت كرده بود بيان داشت :متهم در مواجه با مدارك و مستندات پليس به بزه انتسابي اعتراف و انگيزه خود را كسب مال اعلام كرد.
سرهنگ مرتضوي در خصوص سايت هاي فيشينگ توضيح داد و گفت ، سايت هاي فيشينگ سايت هايي هستند كه فرد كلاهبردار طراحي كرده و در آن اقدام به تبليغ و فروش اجناس مختلف مي كند ،در اينگونه سايت ها صفحه درگاه بانكي دقيقاً شبيه صفحه اصلي درگاه مي باشد و هنگامي كه كاربر اطلاعات حساب بانكي خود را در آن وارد مي كند اين اطلاعات كه شامل شماره كارت،رمز عبور و رمز CVV2 مي باشد براي مجرم ارسال مي شود و فرد كلاهبرداري اقدام به برداشت از حساب مي كند.
رئيس پليس فتا استان اصفهان در پايان با بيان اينكه متهم با تشكيل پرونده جهت سير مراحل قانوني تحويل مراجع قضائي شد به شهروندان توصيه كرد: هنگام خريد اينترنتي بسيار هوشيار بوده كه گرفتار سايتهاي فيشينگ نشويد و تنها راه تشخيص سايت فيشينگ از اصلي اين است كه درگاه بانك در سايت اصلي از پرتكل SSL كه پروتكلي امن مي باشد جهت ارسال اطلاعات است استفاده مي نمايند كه در نوار آدرس اول آن HTTPS مي باشد در صورتي كه صفحه جعلي درگاه بانك همان HTTP مي باشد.
انتهای پیام/م