وی گفت: در رابطه با رتبهبندی خوابگاههای دانشجویی قرار بر این شده تا قیمت خوابگاهها براساس رتبه خوابگاه تعیین و قیمت هر خوابگاه براساس رتبهای که دارد مشخص شود.
یزدانمهر تاکید کرد: ما تمام خوابگاههای دانشجویی دولتی را از بین صفر تا ۱۰ رتبهبندی کردیم و با توجه به امتیازاتی که خوابگاهها کسب کردند آنها را در ۵ کلاس یا طبقه تقسیمبندی کردیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان اظهار داشت: با اجرای رتبهبندی خوابگاههای دانشجویی آنها هم مانند هتلهایی که ستاره دارند، در ۵ کلاس طبقهبندی شدند و نرخ خوابگاه هم براساس، امکانات آن، نوع شهر و رتبهای که دارد، تعیین شد.
مشاور وزیر علوم خاطرنشان کرد: بر اساس این رتبه بندی ۳۸ درصد از خوابگاههای دانشجویی در رتبه ۴ و ۵ و سی درصد از خوابگاههای دانشجویی در رتبه ۳ و مابقی در رتبه ۱ و ۲ قرار داشتند.
وی گفت: برنامهریزی برای بهبود وضعیت خوابگاههای دانشجویی و تعمیر و تجهیز آنها صورت گرفته تا خوابگاه های رتبه پایین به رتبههای بالا ارتقا یابند.
یزدانمهر در خاتمه با اشاره به آمادگی خوابگاههای دانشجویی برای استقبال از دانشجویان در سال تحصیلی جدید، اظهار داشت: خوابگاههای دانشجویی در تابستان امسال به کارگاههای تعمیر و تجهیز تبدیل شدند و حداکثر تا مهرماه ۵۰۳ خوابگاه دانشجویی به رتبههای بالاتر ارتقا پیدا خواهند کرد.
انتهای پیام/