وی افزود: مواد مخدر صنعتی، روانگردانها، مصرف مشروبات الکلی، کاهش سن اعتیاد و افزایش سن ازدواج و … همه معضلاتی است که گریبانگیر جامعه شده و از طرفی افزایش آمار طلاق، کودکان کار و خیابانی و متکدیان وجهه اجتماعی را بد جلوه داده است.
فرماندار رفسنجان با اشاره به اینکه مشروبات الکلی از موضوعات جدی و مهم کشور است، تصریح کرد: بسیاری از ناهنجاریها، قتلها و … ناشی از مصرف مشروبات الکلی است.
وی از طرح جمعآوری متکدیان در رفسنجان یاد کرد و ادامه داد: این طرح از ۱۲ تیرماه امسال عملیاتی شد و عمده فعالیتهای آن در ۴۰ روز ابتدایی بود که ۳۲۵ نفر متکدی جمعآوری و ساماندهی شدند.
ملانوری اضافه کرد: طرح جمعآوری متکدیان با همکاری بهزیستی، کمیته امداد، خیریهها به ویژه خیریه کوثر، شهرداری، نیروی انتظامی، معاونت بهداشتی اجرا شد و موفقیت زیادی حاصل کردیم به طوری که اکنون چهره شهر با پیش از این طرح کاملا متفاوت شده است.
فرماندار رفسنجان با بیان اینکه متکدیانی که جمعآوری شدند بیش از ۹۰ درصد غیربومی، بیش از ۹۸ درصد معتاد و سه نفر مبتلا به اچآیوی مثبت بودند، افزود: دو نفر از آنها امکان حمایت کمیته امداد امام خمینی (ره) و دو نفر شرایط مددجویی ازبهزیستی را داشتند و ۱۰ نفر روانه کمپ شده واکنون به بازار کار وارد شده اند.
وی اظهار کرد: برای طرح جمعآوری قلیانها و پلمب مراکز عرضه قلیان و قهوهخانهها از سه سال پیش کار آغاز شد و موفقیت زیادی کسب کردیم به طوری که این شهرستان به عنوان شهر بدون عرضه قلیان معرفی شده است.
ملانوری گفت: لازمه برخورد و مقابله با آسیبها و پدیدههای اجتماعی همافزایی و همگرایی همه نهادها و گروههاست و با استفاده از روشهای علمی میتوانیم با این پدیدهها مقابله کنیم.
وی متذکر شد: از مهمترین عوامل موفقیت در طرح جمعآوری متکدیان، کمک بخش خصوصی و خیریهها است که این طرح همچنان استمرار خواهد داشت تا شهری بدون گدا داشته باشیم.
انتهای پیام/ح