معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان افزود: امسال علاوه بر ایجاد کارگروههای شهرستانی و استانی، با برقراری تماس تلفنی و بالا بردن تعاملات میان حامیان و کمیته امداد، این عزیزان را ترغیب و تشویق به ادامه همکاری کرده و در نتیجه پس از برقراری تمامی راههای ارتباطی نسبت به تعیین وضعیت آنها در سیستم اکرام اقدام شده است.
وی با اشاره به انجام پالایش و گردش وضعیتی مددجویان، یادآور شد: فرآیند شناسایی خانوادههای ایتام شامل جمعآوری و تجزیه و تحلیل اطلاعات بهمنظور تصمیمگیری و برنامهریزی افزایش سرانه مناطق محروم با ضریب بالای محرومیت است.
میرامامی با بیان اینکه 9 هزار و 570 فرزند محسنین و 23 هزار و 774 کودک بیسرپرست در استان سیستان و بلوچستان تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند، ادامه داد: در طرح اکرام ایتام و فرزندان محسنین 33 هزار و 344 حامی فعال از فرزندان یتیم تحت حمایت این نهاد حمایت میکنند.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان گفت: در 5 ماه نخست سال جاری از محل طرح اکرام ایتام 3 میلیارد و 600 میلیون تومان جذب درآمد شده که این رقم نسبت به بازه زمانی سال گذشته 39 درصد افزایش یافته است.
وی درباره برنامههای جدید حوزه توسعه مشارکتهای مردمی اظهار داشت: ارتباط با مراکز آموزش عالی و ایجاد امداد محله در محیطهای مورد هدف با بهرهگیری از ظرفیت اساتید، دانشجویان نخبه، رابطان افتخاری، معتمدان، اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا، دهیاران و ائمه جمعه در دستور کار این نهاد است بهطوری که این مهم موجب اعتماد خیّران و همافزایی و عدالت در توزیع منابع خواهد شد.
انتهای پیام/ع