عزت الله ضرغامی در صفحه اینستاگرام خود نوشت:
"در برنامه جهان آراء از دو برنامه موفق تلویزیون یاد کردم. راز و نود.برنامه راز که با مدیریت و اجرای آقای نادر طالب زاده از شبکه ۴سیما پخش میشد، از بهترین برنامههای حزب اللهی و انقلابی و با محتوای برجسته و سازنده بود که به دلیل تسلط مجری در استفاده صحیح از میهمانان هیچ محدودیتی در انتخاب و دعوت از آنان نداشت.رادیکالترین میهمانان هم در این برنامه مجبور میشدند به جای صحبتهای شعاری و یکطرفه، رویکرد تخصصی و اقناع کننده انتخاب کنند و تا حد امکان دانش و تجربیات خود را در اختیار مخاطب بگذارند.برنامه نود هم با مدیریت و اجرای آقای عادل فردوسی پور رویکردی کاملاً حرفهای و جذاب نسبت به فوتبال داشت و به دلیل سبک متفاوت اجرای آن مورد مطالبه مشابه در سایر حوزهها بود.
آقای فردوسی پور با دانش، استعداد و تسلط فوق العاده در این حوزه توانست میلیونها مخاطب را به صورت فعال و مستمر با خود همراه کند.
شبکههای ماهوارهای و دیگر رقبا بارها تلاش کردند تا برنامههایی مشابه نود تولید و جامعهی وسیع علاقمندان به فوتبال را جذب کنند که هرگز موفق نشدند.
این دو برنامه، در واقع دو الگوی متفاوت از برنامههای موفق بود که بر اساس توانمندی و اعتماد مخاطبان به مجری برنامه جایگاه ویژه پیدا کرد.
سیاستگذاری و هدایت سازمانی مدیریت شبکه و گروه که چارچوبهای اصلی را برای ارائه صحیح یک برنامه تعیین میکند، یکطرف و تسلط مجری و آزادی عمل او در این چارچوبها در طرف دیگر مکمل یکدیگرند.مردم باید احساس کنند که مجری قدرت مانور دارد و میتواند صادقانه و بیطرف با آنان تعامل نماید.
اینها پاسخ من به شبهه آزادی عمل نامحدود مجریهای به اصطلاح سلبریتی در برنامه جهان آرا بود. "
انتهای پیام/