وی با بیان اینکه کسب این عنوان برای شهر ملایر مقدمهای برای جهانی شدن این صنعت است افزود: هنر منبت ملایر نباید فقط در یک مسیر حرکت کند بلکه باید این هنر در سایر اقلام وکالاها نیز دیده شود.
مدیرکل میراث فرهنگی استان با بیان اینکه ملایر قطب تولید مبل منبت و مهد این هنر و صنعت در کشور است بیان کرد: وجود شهرکهای تخصصی مبل ومنبت، چهار هزار کارگاه و فعالیت بیش از 8 هزار هنرمند مهمترین شاخصههای اختصاص عنوان ارزشمند شهر ملی مبل و منبت به این شهرستان ویژه است.
مالمیر با توجه به برنامهها و رویکردهای سازمان میراث فرهنگی کشور در اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: با ایجاد خلاقیت و تنوع در طرحهای این صنعت میتوان بخش عمدهای از صادرات استان را در این زمینه لحاظ کرد.
وی افزود: اگر بتوانیم منبت را نه تنها در مبل بلکه در سایر حوزهها و اقلام دیگر نیز تولید کنیم قطعا بازارهای این صنعت نیز افزایش مییابد تاکید کرد: کسب این عنوان باید زمینهای باشد تا با رویکرد صادرات بخشی از صادرات استان همدان را به حوزه منبت ملایر اختصاص دهیم.
مالمیر در ادامه با تقدیر از حمایتهای بی دریغ رئیس سازمان میراث فرهنگی سابق و معاون صنایع دستی کشور، نمایندگان ملایر و سایر مسئولان استانی و شهرستانی در کسب این عنوان ملی تصریح کرد: کسب این عنوان ملی زمینهای برای توسعه ورونق همه جانبه هنر و صنعت منبت ملایر ،رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار در این شهر است.
وی با تاکید به اینکه در سالهای آینده نیز باید اینجشنواره با قوت و قدرت و به صورت ثابت در ملایر برگزار شود بیانکرد: برگزاری هر ساله جشنواره مبل ومنبت ملایر زمینه ای برای جذب گردشگران بیشتر در استان و شهرستان است.
انتهای پیام/ر