سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ستاره‌های مهاجر افغانستانی در ورامین که جهانی شدند

در بین مهاجرین افغانستانی در کشورهای مختلف به خصوص ایران، جوانان غیرتمند و پرتلاشی وجود دارد که می‌توانند در آینده افتخارات جهانی را برای کشور خویش به ارمغان آورند.

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، در بین مهاجرین افغانستانی در کشورهای مختلف به خصوص جمهوری اسلامی ایران ، جوانان غیرتمند و پرتلاشی وجود دارد که می توانند در آینده افتخارات جهانی را برای کشور خویش به ارمغان آورند اما به دلیل کمبود امکانات و مشکلات سیستم مهاجرتی و پناهندگی از مقامات ارشد افغانستان و کشور میزبان می‌خواهند تا امکان حضور و درخشش بیشتر ایشان در مسابقات بین المللی فراهم شود .

علی اصغر حسینی متولد سال ۱۳۷۴ در ولسوالی ورامین ولایت تهران یکی از این جوانان پرتلاش و افتخار آفرین است .

علی اصغر از سن ده سالگی ورزش را شروع و در مسابقات مختلفی شرکت کرد. او سال گذشته قهرمان جام جهانی کیک بوکسینگ WKN شد.

این ورزشکار جوان که اکنون فارغ التحصیل صنف 12 رشته علوم تحربی است ، پدر ،مادر و برادر بزرگ خود را بهترین مشوق ها و حامیان خود در رسیدن به این سطح ورزشی می داند.

علی اصغر حسینی به جوانان توصیه کرد: هدفتان را درست انتخاب کنید ، برنامه ریزی داشته باشید و با داشتن اراده قوی و اعتماد به نفس پیروز شوید و هرگز از رقابت نهراسید.

ورامین یکی از ولسوالی های بزرگ ولایت تهران است که مهاجرین بسیاری را در خود جای داده و گفته می شود بیشتر مهاجرین افغانستانی در ولایت تهران در ورامین و اطراف آن زندگی می کنند . به همین دلیل افراد بسیاری از موفق ترین جوانان کشور یا در این شهر به دنیا آمده اند یا مدتی در آن سکونت داشته اند.

سید رضا موسوی یکی از جودوکاران کشورمان هم که باشنده اصلی ولایت بلخ می باشد سال 75 در ورامین به دنیا آمده و تاکنون افتخارات ورزشی فراوانی کسب کرده است.

سید رضا می گوید: فارغ رشته کامپیوتر هستم اما به دلیل مشکلات مالی نتوانستم تحصیل خود را ادامه دهم و از این بابت متاسف هستم.

او که در رشته رزمی جودو اکنون حائز درجه "شیهان" است می گوید: دوست داشتم قهرمان شوم و سعی هم می کردم اما به علت مشکلاتی که در حیطه ورزش بود هیچگاه فکر نمی کردم که بتوانم در تیم ملی شرکت کنم اما این اتفاق خوب برایم افتاد و شرکت کردم.

شیهان موسوی دارنده مدال نقره مسابقات اسیایی سال ۲۰۰۸جوجیتسو ، مدال برنز جوانان اسیا سال۲۰۱۰ در کیش و مدال برنز مسابقات کشتی با کمربند جوانان اسیا سال ۲۰۱۰ در کیش می باشد.

 همچنین او سر مربی تیم ملی جوجیتسو افغانستان در مسابقات اسیایی سال ۲۰۱۲ نیز بوده است.

او می گوید : همه مدال ها و افتخاراتی که در این سالها کسب کرده ام ، به حرم حضرت علی بن موسی الرضا(ع) هدیه کردم. به عقیده وی و تعداد کثیری از قهرمانان ورزشی این کار ارزش افتخارشان را به مراتب بالاتر می برد چون به صورت متوازن توانسته اند جسم و روح خود را رشد دهند.

به نوشته آوا، این دو ورزشکار جوان کشور که می توانند در آینده افتخارات بیشتری را کسب کنند از مقامات ارشد افغانستان و ایران می خواهند تا امکان حضور و درخشش بیشتر ایشان در مسابقات بین المللی فراهم شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
مهدی
۲۱:۴۴ ۱۶ شهريور ۱۳۹۶
افرین