مدیرکل فرهنگ و ارشاد آذربایجان شرقی افزود: در دنیای امروز هنرمندان بهعنوان سرمایههای ملی و انسانی و آثار آنها بهعنوان سرمایههای معنوی محسوب میشوند. سرمایههای بزرگی داریم، این سرمایهها، سرمایههای انسانی، مادی و معنوی هستند که به اعتبار هنرمندان و فرهیختگان استان و شهر به وجود آمدهاند.
وی در ادامه به جایگاه فرهنگ و هنر پرداخته و تصریح کرد: هنوز فرهنگ و هنر جایگاه اصلی خود را در جامعه ما ندارد و در اذهان عمومی فرهنگ و هنر سربار بخشهای دیگر تلقی میشود. در صورتی که فرهنگ و هنر بهعنوان سرمایه سایر بخشهاست.
محمدپور افزود: اگر جامعه ما به جایگاه فرهنگ و هنر و سرمایههای ارزشمند معنوی توجه کافی را اعمال نمایند و آثار فاخر و ارزشمند را معرفی کند، یکی از مقولههای حیرتانگیز در دنیا خواهیم شد.
وی گفت: آثار هنری هنرمندان ثروت ملموس ملی هستند و برنامه ریزان کشور باید بر این باور باشند که فرهنگ و هنر میتواند سهم مهمی در اقتصاد داشته باشند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد آذربایجان شرقی در پایان گفت: دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با برگزاری این نمایشگاه باعث شد تمامی هنرمندان برای اولین بار گرد هم آمده و آثار خود را به نمایش گذارند.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز هم در این مراسم گفت: هنر در نفس خود دولت است و هنرمند صدرنشین محافل علمی، فرهنگی و اجتماعی است.
مهدی زینالی ضمن تشکر از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی و موسسه بینالمللی الف که در برگزاری این جشنواره با این دانشگاه مشارکت داشتند، افزود: در این نمایشگاه بیش از 100 اثر هنری در زمینه نقاشی و خوشنویسی به معرض دید گذاشته شدند.
وی اظهار امیدواری کرد دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در آینده نمایشگاههای هنری دیگری را در سطح ملی و بینالمللی برگزار خواهد کرد.
انتهای پیام/خ